23948sdkhjf

Fjerkræ-direktør klager over kommune

Direktør i Gråsten Fjerkræ, Gunder Jensen, fastholder sin klage mod kommunen efter strid om lastbilkørsel ved planlagt lagerhal.
Sagen mellem Gråsten Fjerkræ og Sønderborg Kommune fortsætter, selv om slagteriet egentlig fik tilladelse til at bygge en ny lagerhal allerede i sidste uge.

Læs også: Gråsten Fjerkræ får grønt lys til udvidelse

Slagteridirektør Gunder Jensens er utilfreds med, at kommunens teknik- og miljøudvalg betingede landzonetilladelsen med, at der ikke må køre lastbiler over 12 meter på vejen omkring den planlagte lagerhal. Kommunen blev siden undsagt af Syd-og Sønderjyllands Politi, som ikke vil godkende et sligt indkørselsforbud.

Det fik kommunen til at droppe restriktionen, og dermed er den sag ude af verden, mener Frode Sørensen (S), der er formand for teknik-og miljøudvalget.

Men sådan ser Gunder Jensen altså ikke på sagen.

- Min tilladelse er juridisk ugyldig. Jeg vil have sagen tilbage i udvalget, men det nægter de. Det er fuldstændigt kørt af sporet for kommunen. Hvis de tager den tilbage til udvalget, så trækker jeg min klage tilbage, siger Gunder Jensen, direktør i Gråsten Fjerkræ, til JydskeVestkysten.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11