23948sdkhjf

I dag vokser Langenæs Bageriet i Aarhus

Antallet af bagerier skrumper, men Aarhus-bageri går imod strømmen og udvider. Kvalitet belønnes, mener Langenæs Bageriet selv.
Langenæs Bageriet i Aarhus er et bageri, der går imod trenden. I løbet af 10-15 har halvdelen af landets bagerier drejet nøglen om, men det århusianske bydelsbageri åbner i dag sin første filial i Højbjerg i det sydlige Aarhus. Få kilometer væk fra moderbageriet i Aarhus-bydelen Langenæs.

Michael Spottag, der er indehaver, mener at det kan lade sig gøre, fordi kunderne belønner satsningen på kvalitet.

- Jeg synes, at man ser nogle af dem, som man kunne kalde for gourmetbagere, der er begyndt at slås på prisen. Det vil vi slet ikke, siger Michael Spottag.

Han erkender, at det koster noget at langtidshæve sit brød og bruge gode råvarer. Ifølge Michael Spottag er der kun ét sted at skubbe regningen hen: Ud til kunderne.

- Vi tror ikke, at det er afgørende for kunden, om en pose rundstykker koster 20 kroner eller 30 kroner. Det er ikke prisen, der vælter oplevelsen for kunden. Det er det til gengæld, hvis kunden kommer hjem søndag formiddag og er skuffet, fordi man får en dårlig oplevelse. Og når man sidder hjemme og siger "hold op, hvor er det lækkert", så glemmer man, hvad man har betalt for det. siger han.

Der er plads til luksus
Discountmarkedet vil han slet ikke bekymre sig om.

- De kunder, som vil have otte rundstykker og en dagmartærte for ingen penge er ikke kunder, som jeg får fat i alligevel. Jeg vil servicere dem, som vil have den gode vare og som vil betale for den. Vi lever i en verden, hvor man kan se, at der er plads til luksusvarer. Der er også plads til Apple og B&O, selv om der er andre mærker, som er langt billigere

Åbningen sker efter en måneds intensiv arbejde, siden man overtog butikslokalet på Rosenvangs Allé 1. april, og man har ifølge Michael Spottag "rykket alting fra hinanden."

- Vi har sagt, at vi vil gøre det ordentligt, så der er intet tilbage af det gamle. Butikken vil fremstå som helt ny, lover Michael Spottag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109