23948sdkhjf

Agri-Norcold spejder mod udlandet

Den Hobro-baserede virksomhed Agri-Norcold har håndteret fødevarer for danske virksomheder i 50 år. Nu er planen at følge med kunderne ud i verden.
Den nordjyske slagtersøn og ildsjæl Gunnar Nordstrøm begyndte i halvtredserne at køre rundt til lokale kroer i sin hjemby Hobro for at sælge svinekød, og få år efter grundlagde han virksomheden Norcold, der opskar og oplagrede kød.

Nu, halvtreds år efter, har virksomheden skiftet navn og er vokset til et landsdækkende foretagende med otte afdelinger, der oplagrer og transporterer alle slags fødevarer. Ejerskabet består af Frode Laursen A/S og Danish Crown. Agri-Norcold har præsteret en jævn vækst over det meste af sin levetid, og alene siden 2010 er omsætningen steget med 25 procent.

- Det er en rar fornemmelse at stå i spidsen for en så gammel og velkonsolideret virksomhed, og det er en fornøjelse at videreføre de tanker og ideer, som grundlæggeren havde, siger Jan B. Nielsen, der er administrerende direktør for Agri-Norcold.

Fokus på eksport
Det næste træk for jubilaren Agri-Norcold er at brede sig ud over Danmarks grænser.

- Vi vil gerne fortsætte den positive udvikling og følge vores kunder ud i verden, siger Jan B. Nielsen.

Derfor arbejder Agri-Norcold frem mod at åbne afdelinger i udlandet. Her skal virksomhedens kunder tilbydes konkurrencedygtige totalløsninger indenfor fødevarelogistik, ligesom udenlandske fødevarevirksomheder forhåbentligt også vil benytte den danske virksomheds logistikfaciliteter.

Agri-Norcold oplagrer fødevarer på både frost-, køle- og tørlager for blandt andre Danish Crown, HKScan Denmark, Royal Greenland og Arla Foods. Selskabet beskæftiger 260
260 medarbejdere og har otte afdelinger fordelt over hele Danmark, heriblandt Nordeuropas største frysehus i Vejen. De øvrige afdelinger består af hovedkontoret i Hobro og terminaler i Padborg, Aarhus, Hobro, Aalborg, Korsør og Nykøbing Mors.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11