23948sdkhjf

Jensen’s Køkken får hul igennem til Finland

Med fem produkter på hylderne hos den finske dagligvaregigant Kesko, vokser eksporten af covenience-produkter fra Jensen’s Køkken.
Den finske dagligvaregigant Kesko har takket ja til fem produkter fra Struer-virksomheden Jensen’s Køkken, heriblandt spareribs, pulled pork samt whisky- og pebersauce.

- Denne type produkter er ret nye på det finske marked, men det er glædeligt at se, at også de finske forbrugere er interesseret i at kunne købe middagsretter i restaurant-kvalitet i deres dagligvareforretning, siger Christian M. Nielsen, der er salgs- og marketingchef i Jensen’s Køkken.

Fra udelukkende at være leverandør af råvarer af blandt andet de legendariske bøffer til Jensen’s Bøfhus har Jensen’s Køkken udviklet et sortiment af retter og saucer til dagligvarehandelen. I dag sælger denne del af forretningen foruden i Danmark også til Sverige, Færøerne, Island, Grønland og Tyskland – samt nu også Finland.

Satser på eksport-vækst
I Sverige har Jensen’s Køkken et salgskontor med 9 medarbejdere, og øget eksport er en vigtig del af vækststrategien for Jensen’s Køkken.

- Vi betragter Nordeuropa som vores hjemmemarked og satser på at vinde markedsandele på alle de nære markeder. Som et led i satsningen har vi netop oprettet en stilling som eksportchef for at holde fokus på virksomhedens eksportindsats, siger Christian M. Nielsen.

Jensen’s Køkken blev i 1997 etableret som leverandør af bøffer til Jensen’s Bøfhus. I dag er virksomheden en betydende leverandør af fødevareprodukter til detail- og catering-markedet. Jensen’s Køkken omsætter i dag for cirka 300 mio. kr. og har en stærkt stigende eksportandel.

Produkterne fra Jensen's Køkken omfatter blandt andet saucer, spareribs, langtidstilberedte produkter som Pulled Pork, Pulled Beef m.v. samt færdigretter, marinader, hotwings og dressinger på køl.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078