23948sdkhjf

Bornholmerhanen atter truet

Danpo opsiger efter kun et år aftalen om slagtning og distribution af Borrnholmerhanen.
Producenten af Bornholmerhanen står endnu engang over for en stor udfordring. Danpo, der i april måned sidste år, meldte sig på banen som både slagteri og distributør, ønsker nu at trække sig ud af aftalen. Det skriver Bornholmstidende.dk.

Danpo overtog Bornholmerhanens brand efter at det lokale slagteri BornPoultry gik konkurs. Bornholmerhanen, som hidtil blev slagtet i Hasle på Bornholm, blev efter overtagelsen transporteret fra Bornholm til Aars i Nordjylland, men det er ikke lykkedes Danpo at få nogen god forretning ud af det.

- Vi har desværre måttet erkende, at sammenhængen i den model, vi har haft, ikke giver mening. Vi har i hvert fald ikke formået at få det til at hænge sammen på fornuftig vis, siger kommunikationschef Søren Bisp til lokalmediet.

Danpo har slagtet cirka 15.000 hanekyllinger om ugen, men samarbejdet med producent Troels Dam ophører i løbet af en måneds tid. Hvad der herefter kommer til at ske med Bornholmerhanen er endnu uvis.

Det bornholmske fjerkræslagteri BornPoultry gik i februar 2013 konkurs efter flere år med millionunderskud, og alle forsøg på at genstarte det bornholmske slagteri har været forgæves.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079