23948sdkhjf

Delika køber røgvare-konkurrent

Delika Food Group har overtaget kødforædlingsvirksomheden Eberhart og samler al røgvareproduktion i Engesvang.
Familieejede Eberhart, der blandt andet fremstiller røgede og kogte kødprodukter, har pr. 1. juni skiftet ejer. Tina og Jørgen Skov har solgt aktiviteterne til Delika Food Group, der i forvejen har en betydelig produktion i samme kategori.

- Vi er glade for at have fundet den rette køber, som vil satse på at udbygge vores hidtidige stærke markedsposition inde for røgvarer og skabe flere arbejdspladser i Engesvang, udtaler Tina og Jørgen Skov i forbindelse med salget.

Delika bliver markedsleder
- Den høje produktkvalitet, et moderne produktionsapparat og en fleksibel medarbejderstab gør Eberhart til en attraktiv virksomhed for os, som matcher den profil, Delika Food Group har, fortæller adm. direktør Kurt Møller i forbindelse med offentliggørelsen.

Delika har valgt at samle koncernens produktion af røgvarer hos Eberhart i Engesvang og råder herefter over tre produktionsenheder, henholdsvis i Hammel, Haderslev og Engesvang.

- Vi har siden 2007 udviklet Delika Food Group organisk og via opkøb, senest med akkvisition af AJ Skjern i juni sidste år. Med opkøbet af Eberhart forstærker vi vores røgvarekompetencer og runder en halv milliard i omsætning (eksklusiv moms, red.), hvilket har været en del af vores målsætning, uddyber Kurt Møller.

Efter opkøbet kan Delika Food Group kalde sig markedsledende inden for røgvarer og medarbejderstaben er samtidig vokset til 175 ansatte.

Tip
Læs også om regnskabsaktuelle Delika A/S i Food Supplys brancheanalyse af fremtrædende danske kødpålægsproducenter: Lave tyskerlønninger og forsigtige regnskabshop
Kommenter artiklen (3)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08