23948sdkhjf

Frozen skyr giver fornem pris til Arla

Ud af 160 virksomheder fra 30 lande vandt Arla Foods Ingredients hele to kategorier ved de prestigefyldte World Dairy Innovation Awards.
Arla Foods Ingredients kan fejre to triumfer efter deltagelse ved de prestigefyldte World Dairy Innovation Awards, der blev afgjort ved Global Dairy kongres i Istanbul, Tyrkiet, den 17. juni.

Knap 160 firmaer fra 30 lande blev her bedømt af et ekspertpanel og Arla triumferede både i kategorien "Best Dairy Ingredient" og "Best Manufacturing or Processing Innovation".

Arla Foods Ingredients fik blandt andet en pris for sin proteinløsning, der gør det muligt at producere en is-version af skyr og samtidig høstede man en førsteplads for et naturligt mælkeprotein, der accelererer ostens modningsproces.

- Vores dobbelte succes ved World Dairy Innovation Awards understreger vores forpligtelse over for innovative ingredienser, der er kernen i vores ‘Quality starts here’ brand platform. Nutrilac til skyris og Nutrilac FastRipe for ost er blot to af de store løsninger af mejeriingredienser, som i form af procesforbedringer giver håndgribelige fordele for producenterne og hjælper dem med at give et bedre slutprodukt, lyder det fra en glad Lars Vestergaard Nielsen, marketing communication manager i Arla Foods Ingredients.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111