23948sdkhjf

ISI Food Protection indvier nyt domicil

ISI Food Protection, der er specialiseret i at beskytte fødevarer mod skadelige mikroorganismer, er officielt flyttet ind i den nye udbygning af Agro Food Park.
ISI Food Protection var i forvejen beboer i Agro Food Park i Skejby, men virksomheden er nu flyttet ind i de spritnye 3.000 kvadratmeter, der er opført i tilknytning til Agro Food Park 13.

Her kommer ISI Food Protection til at råde over godt 400 kvadratmeter, hvoraf en stor del er pilot plants, altså nogle særlige laboratorier, hvor man i småskala laver forsøg med at udsætte fødevarer for forskellige mikroorganismer som eksempelvis salmonella og campylobacter. Efterfølgende analyserer man, hvordan det påvirker holdbarheden.

- I Agro Food Park får vi helt fantastiske forhold, hvor vi bliver en del af et innovativt miljø. Det er en drøm, der går i opfyldelse, at vi nu indvier de nye lokaler, og vi ser frem til at komme rigtigt i gang med arbejdet, siger Dieter Elsser-Gravesen, som sammen med hustruen Anne grundlagde og ejer ISI Food Protection.

Indflytningen og indvielsen af laboratorier og lokaler blev markeret med en reception fredag den 20. juni, hvor danske og udenlandske gæster så til, da det røde bånd ind til lokalerne blev klippet op, og det første pipette-dyp blev foretaget.

Bjarne Langdahl Riis, development director i Agro Food Park, er glad for at kunne byde de nye beboer velkommen.

- Jeg er stolt over, at det lykkedes at tiltrække en virksomhed som ISI Food Protection. Visionen med Agro Food Park var at skabe et innovativt miljø, og vi har derfor brug for virksomheder, som kan bridrage til det. Og her passer ISI Food Protection perfekt ind, siger Bjarne Langdahl Riis.

Agro Food Park er blevet en populær adresse og har måttet udvide hele to gange på bare 18 måneder. Allerede inden byggestart på den seneste tilbygning var alle 3.000 kvadratmeter lejet ud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094