23948sdkhjf

Is-samarbejde gør efterspurgt proteinbombe tilgængelig for alle

Hjem-Is og Skee Is har indledt et samarbejde om salg af det lille ismejeries proteinis, der tidligere har været målrettet hospitalspatienter med særligt behov for energi og næring.
På hospitalerne har man i flere år serveret en energiholdig flødeis fra Skee Is for blandt andet kræftpatienter, men nu vil Hjem-Is gøre proteinbomben tilgængelig for alle. Direktør for Hjem-IS, Per Roth, udtaler:

- Skee Is henvendte sig til os, fordi det har været en udfordring for dem at få proteinflødeisen bredt ud. Dels har man ikke haft en landsdækkende service for hospitalerne; dels har tidligere patienter, som er blevet glade for isen, haft svært ved at få fingre i den efter deres udskrivelse. Det laver vi nu om på.

Efterspørgsel afgør tilgængelighed
Siden Hjem-Is tog proteinisen ind i sortimentet for en måneds tid siden, har efterspørgslen været overraskende stor, og Per Roth har især bidt mærke i en oplevelse, som en sælger på Sjælland havde for et par uger siden.

- Der var en bagvedkørende billist, som stoppede vores sælger, fordi hun gennem sin mor havde hørt om proteinflødeisen. Moren var en småtspisende, ældre dame, som havde brug for hjælp til ernæringen, så datteren ville gerne købe nogle bøtter med hjem til hende. Vores sælger havde tilfældigvis en kasse med i bilen, som han åbnede for hende, så hun kunne købe ti bøtter, fortæller Per Roth.

Det var et særtilfælde, for i første omgang er der tale om en bestillingsvare, som skal købes på Hjem-IS' hjemmeside, hvorefter den vil blive leveret inden for 3-5 dage. Om proteinflødeisen kommer til at figurere på bagsmækken af de 100 blå biler, som hver dag bringer is ud til folket, vil tiden vise. Per Roth slutter:

- Hvis efterspørgslen viser sig at være til det, vil vi overveje at tage proteinflødeisen ind i det faste sortiment. Den er for øvrigt også et glimrende og velsmagende alternativ til en proteinbar for folk, som træner meget!

Om proteinflødeisen
Proteinflødeisen med vanilje fra Skee Is indeholder 309 kalorier og 9 gram protein pr. 100 gram is, hvor flødeis med vanilje fra Hjem-IS til sammenligning indeholder 194 kalorier og 3,6 gram protein pr. 100 gram. Proteinisen er økologisk, uden tilsætningsstoffer og fair trade-mærket.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125