23948sdkhjf

Aalborg Akvavitter vinder internationale priser

Aalborg Akvavit har denne sommer gjort sig bemærket på det gastronomiske verdenskort ved at opnå tre fornemme placeringer på "International Wine and Spirits Competition 2014".
Ved en af branchens mest prestigefulde konkurrencer, International Wine and Spirits Competition 2014, vandt hele tre Aalborg Akvavitter i år anerkendelse: Aalborg Taffel Akvavit vandt guld, Aalborg Jubilæum vandt sølv ’outstanding’, og Aalborg Nordguld løb med en sølvmedalje.

- Vi er vanvittigt stolte over resultatet og den internationale hyldest til Aalborgs Akvavitter. Det er godt at se, at en gammel traver som Aalborg Taffel Akvavit stadig ligger i front i 2014. Derfor er vi især stolte over guldmedaljen til Aalborg Taffel Akvavit. Det er nok de mest anerkendte priser overhovedet, så der er ingen tvivl om, at det vil løfte vores brand og styrke det internationale salg, siger Claus Toftkjær, Kategorichef Aalborg & Gammel Dansk, Arcus Danmark.

Udover hæderen ved IWSC har de samme tre produkter tidligere på året alle vundet sølv ved den internationale og anerkendte konkurrence, International Spirits Challenge.

International Wine and Spirits Competition blev afholdt i England d. 23. juli 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093