23948sdkhjf

Ny direktør udpeget for Arla Danmark

Afløseren for Peter Giørtz-Carlsen er nu fundet.
Tomas Pietrangeli (42) bliver Arlas nye direktør for det danske marked, oplyser Arla i en pressemeddelelse her til formiddag.

Tomas Pietrangelihar bred erfaring fra andre virksomheder med forbrugsvarer, såsom P&G, Gillette og Royal Unibrew og kommer direkte til Arla fra et job som managing director i Reckitt Benckiser.

Thomas Pietrangeli tiltræder sin nye rolle i mejerikoncernen i løbet af efteråret.

- Tomas bringer nogle spændende kompetencer med sig i sin nye rolle, som jeg glæder mig til at se ham udfolde og videreføre det synligt solide arbejde som vores danske forretning leverer, siger Arlas adm. direktør, Peder Tuborgh.

- Jeg ser meget frem til at skulle påtage mig opgaven som direktør for Arla Danmark, som jeg anser for at være Danmarks stærkeste og mest spændende virksomhed inden for fødevarer. Jeg glæder mig til sammen med holdet hos Arla at videreudvikle den danske forretning, siger Tomas Pietrangeli.

Da Peter Giørtz-Carlsen for nylig forlod stillingen som direktør for Arla Danmark for at blive direktør for Arlas britiske forretning, foretog Arlas koncernledelse en vurdering af den fremtidige ledelsesstruktur for Arlas tre nordiske kernemarkeder, Sverige, Danmark og Finland.

Det betyder med andre ord, at Henri de Sauvage, nuværende direktør for Arla Sverige, fra 2015 kommer til at varetage det overordnede ansvar i koncernledelsen for Sverige, Danmark og Finland.

Henri de Sauvage har allerede i dag det overordnede ansvar for Arlas finske forretning i koncernledelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094