23948sdkhjf

Gråsten Fjerkræ har succes med dyrevelfærd

Salget op til Mortens aften har været godt - og julehandlen kommer til at tegne det samme billede. Efterspørgslen hænger sammen med Gråsten Fjerkræs fokus på dyrevelfærd, vurderer direktøren,
Hos Gråsten Fjerkræ mærker man en stigende efterspørgsel: Salget op imod Mortens Aften har været en succes og julehandlen aftegner det samme billede, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Hos virksomheden er man overbevist om, at den store interesse i lige netop fjerkræ fra Gråsten Fjerkræ bunder i dyrevelfærd og det faktum, at der tørslagtes.

Dyrene opdrættes på over 300.000 kvadratmeter grønne marker, de lever længere og undgår lang transporttid, da dyrene tør- og håndslagtes på gården.

- Dyrene håndslagtes og er derved igennem kontrollerende menneskehænder. Og så tørslagter vi. Det vil sige, at der ikke anvendes vand til at slagte med. Derved opnås en længere holdbarhed og risikoen for at sprede eventuelle bakterier via vand undgås. Kødet optager ingen vand og stegesvindet er derfor betydeligt lavere end ellers. Efter slagtning luftkøles og modnes fjerkræet i kølerum, for at intensivere smagen, lyder det fra virksomheden.

Læs også: Gråsten investerer i røgovn og ny grøn teknologi
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094