23948sdkhjf

Betonblander-sagen: Direktør troede, at firmaet var registreret

Direktør for lukket firma, der brugte betonblander til fødevareproduktion, har undret sig i årevis.
Direktøren hos fødevarevirksomheden Nordic Ingredients, Kurt Frederiksen, gik ud fra, at hans virksomhed var lovligt registreret hos Fødevarestyrelsen i de 10 år, virksomheden har eksisteret. Det fortæller han til Ritzau ifølge Fyens.dk.

Nordic Ingredients blev onsdag lukket af Fødevarestyrelsens rejsehold, som kunne konstatere, at virksomheden ikke havde overholdt hygiejnereglerne og havde brugt en betonblander til at fremstille rugbrødsgelé, der er blevet solgt til blandt andet hospitaler.

Samtidig har det vist sig, at firmaet ikke har været registreret hos Fødevarestyrelsen. Men ifølge Kurt Frederiksen gik han ud fra, at registreringen automatisk ville ske, da virksomheden blev CVR-registreret for 10 år siden.

- Jeg har arbejdet med åbne kort
- Jeg har både CVR-nummer og det såkaldte P-nummer, og jeg har drevet virksomheden i over 10 år. Jeg har registreret mig på internettet, og det burde være i orden. Så jeg har arbejdet med åbne kort, men jeg har ikke fulgt op på, om jeg var registreret hos Fødevarestyrelsen, siger han til Ritzau.

Direktøren fortæller også, at han fire gange har rykket Fødevarestyrelsen for at få en endelig godkendelse, og at det har undret ham, at han aldrig har fået svar – uden at han vil bruge det som en undskyldning. Ifølge Kurt Frederiksens oplysninger er Nordic Ingredients nu langt om længe blevet registreret hos styrelsen.

Nordic Ingredients er blevet lukket af Fødevarestyrelsen, indtil det vurderes, at virksomheden har styr på forholdene.

Originalartikel: http://www.fyens.dk/businessfyn/Direktoe...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141