23948sdkhjf

Tulip er tilfreds: Årets resultat blev 179 millioner kroner

Tulip Food Companys 2013/14-regnskab viser en netto-omsætning på godt 5,1 milliarder og et resultat, der med 179 millioner er 27 millioner højere end året forinden.
Valutakurserne har i årets løb været en udfordring, men det har faldende priser på råvarer i løbet af regnskabsåret kompenseret for. Blandt andet derfor ender Tulip Food Companys regnskab for 2013/14 ifølge ledelsen med at være tilfredsstillende med et resultat på 179 millioner kroner. Omsætningen rundede 5,1 milliarder.

Af regnskabets ledelsesberetning fremgår også, at den primære drift endte med et resultat på 261 millioner kroner, en forbedring på 31 millioner kroner i forhold til 2012/13. Det forbedrede resultat skyldes primært omkostningsbesparelser og en gunstig udvikling i produkt- og landemix.

To fabrikker Kina-godkendt
De danske Tulip-fabrikker i Svenstrup og Vejle blev i årets løb godkendt til eksport til Kina. Ved regnsabsårets udgang afventede virksomheden dog stadig de endelige godkendelser fra de administrative, kinesiske myndigheder

Tulip Food Company, der markedsfører sine produkter under blandt andet hovedmærkerne Tulip, Steff Houlberg, Gøl, Mou og Den Grønne Slagter, har budgetteret med en mindre omsætningsstigning 2014/15.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093