23948sdkhjf

Emballagefirma åbner helt nyt supermarked

Specialdesignet indkøbscenter bliver lanceret i Danmark af DS Smith
En af Europas førende emballageproducenter, DS Smith, går nu ind i dagligvarehandlen med et helt nyt supermarkedskoncept.

DS Smith åbner 15. januar i Taastrup et såkaldt Impact Centre, der er en specialdesignet supermarkedskulisse med emballagens rolle i centrum.

På gulvet og hylderne i Impact Centre vil DS Smith demonstrere den store betydning, som den rette – og den forkerte – emballageløsning har i salgsøjeblikket - og vise, hvor meget indflydelse emballagen desuden har på håndtering og logistik for detailhandlens medarbejdere.

I Impact Centre tages hele forsyningskæden under behandling i et butiksmiljø, som giver kunderne viden om Do’s and Don’ts inden for emballageudvikling. Hensigten er at give DS Smiths kunder adgang til den nyeste brancheviden, både hvad angår krav fra butikskæderne og hvad angår arbejdet med at nå de handlende ude i butiksleddet.

Primært for detailhandlen

- For at tilbyde endnu mere indsigt og værdi for vores kunder, er vi nu klar med dette ”oplevelsescenter”, som primært koncentrerer sig om detailhandlen. Vi ved, at der er et reelt behov for at tale om emballage i en holistisk sammenhæng, hvor alle forsyningskædens led tænkes igennem, konstaterer Mette Herrefoss, der er Impact Centre Manager i DS Smith.

- I dag bruger mange leverandører store ressourcer på at producere og markedsføre de bedste slutprodukter, men i processen glemmes ofte en afgørende disciplin, nemlig emballagen. Hvis ikke der er arbejdet grundigt med emballagens evner til at klare sig igennem hele forsyningskæden, ser man alt for ofte, at konsekvenserne er mistet salg og spildte ressourcer. Men i Impact Centre giver vi altså vores kunder adgang til den viden og inspiration inden for emballage, der ofte er afgørende for, om et produkt ”rykker” i butikkerne eller ej, tilføjer hun

Impact Centre i Taastrup bliver et fællesnordisk, kommercielt samlingspunkt for DS Smiths aktiviteter i Danmark, Sverige og Finland. DS Smith har haft stor succes med konceptet i andre europæiske lande, og Impact Centret i Taastrup bliver således det 5. af sin slags i Europa.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094