23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Irma åbner restaurant i hjertet af København.

Økologisk spisested skal fejre 25-året for det røde økologimærke

I anledning af 25-året for indførslen af det røde økologimærke har Irma besluttet at åbne en økologisk restaurant i hjertet af København.

Irma har fundet egnede lokaler i Dronningens Tværgade, hvor dagligvarekæden i samarbejde med Moltkes Palæ slår dørene op for en økologisk restaurant i forbindelse med Copenhagen Dining Week i februar. Derefter lukker Irma-restauranten igen.

Alle råvarer i restauranten stammer fra det sortiment, man kan finde i Irmas butikker.

Den økologiske restaurant skal ses i lyset af, at Irma i løbet af de kommende 10 år vil fordoble sit salg af økologiske varer, så det kommer til at udgøre 50 procent af kædens omsætning inden for fødevarer.

- Oplagt mulighed

- Vi fandt, at afholdelsen af Copenhagen Dining Week 2015 var en oplagt måde at fejre 25-året for det røde ø-mærke - og samtidig en oplagt mulighed for, at vores kunder kan opleve, hvad dygtige kokke som René Bolvig fra Moltkes Palæ kan få ud af bruge råvarer, som kan købes i butikkerne, konstaterer Irmas indkøbschef, Martin Hansen

I forbindelse med serveringen af tre-retters menuen bliver der mulighed for at tilkøbe vinmenu baseret på økologiske vine fra Irmas sortiment samt forskellige økologiske øl.

Copenhagen Dining Week 2015 foregår i dagene 9.-15.februar. I den periode tilbyder et bredt udvalg af Københavns bedste restauranter en fast, tre-retters, der udbydes hver aften.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.126|