23948sdkhjf

Vejen elsker fødevareindustrien

Kommunens madsats har givet pote
I Vejen Kommune har man stor succes med at satse på én bestemt industri, fødevareindustrien. Det har givet masser af virksomheder og arbejdspladser, skriver DR Syd.

Satsningen på fødevareindustrien har haft en uforudset afsmitning på det lokale erhvervsliv, og i 2014 og 2015 er der sikret omkring 550 nye arbejdspladser i kommunen.

Danish Crown har samlet mange af sine aktiviteter i Vejen, det samme gælder Eurofin Steins Laboratorium, og virksomheden Aquapris har bygget et nyt, stort anlæg til fiskeopdræt. Men ifølge borgmester Egor Fræhr stopper det ikke her:

- Vi vil blive ved med at satse på dette område. Vi har klart den målsætning, at vi skal tiltrække nye arbejdspladser. Ved en målrettet indsats, så lykkes det også at komme i kontakt med virksomheder. Det skaber grobund for flere arbejdspladser, siger han.

Steins samlede fire afdelinger i Vejen

En af de virksomheder, man har haft held med at få til området, er som nævnt Danmarks største fødelaboratorium, Eurofins Steins Laboratorium.

Sidste efterår samlede laboratoriet sine fire afdelinger til én stor i det sydjyske. I dag er 425 medarbejdere i fuld gang med at teste alverdens fødevarer, nævner DR Syd.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11