23948sdkhjf

Iskold prisnominering til Peter Larsen Kaffe

Sammen med musikfestivalen Frost Festival er den midtjyske kaffeleverandør nomineret til Magnet 2015-prisen.
Magnet-prisen gives til et innovativt og inspirerende samarbejde mellem erhverv og kultur. Prisen uddeles på Match-dagen den 5. maj, hvor kultur og erhvervsliv mødes på Bremen i København.

Peter Larsen Kaffe har fået sin prisnominering for sit samarbejde med Frost Festival. Festivalen arrangerer koncerter på tværs af København, og med Frost:bites inviterede man i samarbejde med Peter Larsen Kaffe publikum til at være værter for koncerter i deres egne hjem. Det skriver Peter Larsen Kaffe på sin hjemmeside.

Peter Larsen Kaffe havde både en kaffebar, der kunne passe ind i de intime rammer, og ikke mindst et produkt, der smagte af vinterkolde Frost:bites nemlig Koldbryg – en kaffe der var brygget på koldt vand i 16 timer.

Fire mandage i februar inviterede de to samarbejdspartnere publikum til selv at være vært for en koncert. Forud gik en rekruttering, hvor specielle steder blev valgt ud, og alle kunne byde ind. Det blev eksempelvis til en hyggelig aften hos Anna Lisa og Gustav i Humleby med Christian Hjelm og tre mandage senere til en ikke mindre hyggelig aften i en oplyst cykelkælder med Chorus Grant.

Udover over Frost Festival og Peter Larsen Kaffe er yderligere to samarbejder nomineret til Magnet 2015-prisen; Tigers samarbejde med Yoko Ono om udgivelse af en kunstbog og Mercedes Benz’ samarbejde med Reptile Youth om udvikling af bandets kunstneriske potentiale.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094