23948sdkhjf

Procudan overtager Scansalt

Procudan overtager pr. 1. juni 2015 aktiviteterne i Scansalt A/S, og styrker dermed forretningsområdet Ingredienser til fordel for bl.a. føde-vareproducenter i Skandinavien.
Scansalt indkøber salt af høj kvalitet fra globale producenter, og forarbejder saltet til anvendelse hos skandinaviske virksomheder og forbrugere. Produktsortimentet omfatter bl.a. jodholdigt fødevaresalt, salt til blødgøring og den grove vejsalt.

Med overtagelsen af Scansalt ønsker Procudan at spille en direkte rolle som leverandør af salt i Skandinavien. Målet er at øge værdien for kunderne i et marked med få udbydere, bl.a. ved at kombinere saltprodukterne med Procudans kompetencer.

- Ved overtagelsen af Scansalt bliver Procudan totalleverandør på saltmarkedet. Det giver flere muligheder i forhold til eksisterende som nye kunder, og passer perfekt ind i vores mission om at skabe værdi i kundernes forsyningskæde. Scansalt har været en stabil og fleksibel leverandør til os, og er et kendt 'brand' i markedet, siger adm. direktør og ejer Tommy H. Pedersen, Procudan.

Den hidtidige ejer Jens Refshøj, der grundlagde Scansalt i 2010, vil fortsat være tilknyttet Scansalt, og brand'et fortsætter under det nye ejerskab. Jens Refshøj har arbejdet med salt siden 2003, hvor han tiltrådte som direktør i KFK Salt.

- Det er en stor glæde, at det er Procudan, der overtager Scansalt. Procudan er en veldrevet virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Den kultur matcher os godt. Procudans forretnings-model med ingredienser og emballage kombineret med dygtige medarbejdere giver ideelle muligheder for at styrke saltforretningen yderligere. Det ser jeg frem til at være en del af, siger direktør Jens Refshøj, Scansalt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.313