23948sdkhjf

Smagsstofdivision solgt fra

Den kapitalfondsejede ingrediensvirksomhed Chr. Hansen har netop solgt 10 pct. af sin forretning fra til den store tyske konkurrent Symrise.
Den kapitalfondsejede ingrediensvirksomhed Chr. Hansen har netop solgt 10 pct. af sin forretning fra til den store tyske konkurrent Symrise.

Chr. Hansens smagsstofdivision, der bl.a. fremstiller smagsstoffer til mejerisektoren i Nordamerika, er netop blevet solgt fra. Disse aktiviteter svarer til en årlig omsætning på omkring 370 mio. kr. Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

Frasalget er blevet en realitet, efter virksomheden har erfaret, at de ikke på dette område har mulighed for at indtage en markedsledende position. I stedet satses nu på andre forretningsområder.

Pengene fra salget skal bl.a være med til at finansiere forskning og udvikling i Chr. Hansen og virksomheden vil forsøge at skabe sig en stærkere profil inden for det bioteknologiske område.

Administrerende Direktør, Lars Frederiksen, fortæller i en pressemeddelelse, at virksomheden dette forår vil åbne verdens største fabrik med speciale i dyrkelse af mælkekulturer.

Kilde: http://www.chr-hansen.com

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Medie: Nyt dramatisk møde mellem Fødevarestyrelsen og Skare Meat Packers
Endnu en detailkæde dropper Skare Meat Packers
Stjernekok har fremtiden på plads
4-dages arbejdsuge giver Stryhns-fabrik laveste energiforbrug i årevis
Stor vinforretning begik en fejl efter corona
Flertal af danskerne: Fødevareindustrien skal være med til at forebygge overvægt
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.094