23948sdkhjf

Curalogic søger partner

2007 sluttede skuffende for Curalogic, der efter afsluttende studier måtte sande, at virksomhedens ragweedprodukt ikke havde den forventede effekt. Nu søges ny partner med en attraktiv risikoprofil.
Curalogic har grundigt revurderet selskabets strategi. Efter oplevelsen med ragweedporoduktet har ledelsen taget en beslutning om at stoppe udviklingen af oral immunterapi i eget regi. Planen er nu at finde nye udviklingsprojekter med en attraktiv risikoprofil.

- Vi kigger dels på børsnoterede biotekselskaber i hele verden med en markedsværdi på under USD 100 mio. - screener pipelines og vurderer deres risikoprofiler. Dels er vi i dialog med en række ikke børsnoterede selskaber med interessante pipelines, fortæller administrerende direktør Peter Moldt i virksomhedens årsrapport.

- Allerede nu er interessen for at indgå samarbejde med Curalogic stor, og målet er at finde flere forskellige udviklingsprojekter, der tilsammen kan udgøre den pipeline, der skal skabe værdi til vores investorer, afslutter han.

Det er direktørens ambition, at Curalogic i løbet af 2008 har reetableret en pipeline af produkter i klinisk udvikling, som vil generere et attraktivt ”news flow”.

Kilde: Curalogic

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14