23948sdkhjf

Jarlsberg Ost får ny distributør

Wernersson Tølløse Ost er ny distributør af Jarlsberg osten i Danmark
Den verdenskendte JARLSBERG ost fra Norge får ny distributør i Danmark fra 1. april 2008. Wernersson Tølløse Ost A/S, som i dag er ejet af producenten, TINE Mejerierne i Norge, overtager markedsføringen.

JARLSBERG osten har været solgt i Danmark i mange år og er kendt som en storhullet halvfast ost med en smidig konsistens og en fyldig nøddeagtig smag. Osten sælges overalt i verden og er især blevet populær i USA, hvor den er en af de mest solgte, importerede oste.

TINE BA er moderselskab i den norske TINE Gruppe. Koncernen består af hel- og delvis ejede datterselskaber, men kernevirksomheden er mejeridrift med produktion og forædling af rene og naturlige råvarer til god og sund mad, som forbrugerne efterspørger. TINE Gruppen har 5320 ansatte og en årlig omsætning på 15,9 milliarder NKR. TINE BA ejes af 17.400 mælke-producenter i Norge.

Wernersson Ost blev grundlagt 1930 og importerer og forædler hårde og bløde oste som leveres til hele detailhandelen i Sverige. Selskabet er Sveriges største importør af specialoste og har en særlig stærk position i importerede og forædlede osteprodukter. Produktsortimentet er bredt og består af ca. 525 artikler. Kunderne inkluderer samtlige større detailhandelskæder, samt HoReCa (hotel-, restaurant- og cateringselskab) http://www.wernerssonost.se/

Wernersson Tølløse Ost er et datterselskab i Wernersson-Gruppen, og som med over 1200 osteartikler har et af Nordens største oste udvalg og er beliggende i Tølløse på midtsjælland.

Kilde: Wernersson Tølløse Ost

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125