23948sdkhjf

Metal Supply åbner i Sverige

Torsdag den 3. april 2008 lanceres portalen Metal Supply Sweden. Målet er at skabe et effektivt netværk i Sverige og samtidig øge dialogen mellem danske og svenske virksomheder indenfor jern- og maskinindustrien.
Fem portaler bliver til seks, når Industri Supply idag, torsdag den 3. april, byder velkommen til et nyt medlem af familien. Det bliver virksomheder i jern- og maskinindustrien i Sverige, der får deres helt eget netværk med Metal Supply Sweden .

- Målet med portalen er at skabe et effektivt netværk inden for den svenske jern- og maskinindustri på linie med Metal Supply i Danmark. Derudover skal den nye portal selvfølgelig være med til at skabe kontakt mellem svenske og den danske virksomheder indenfor branchen, siger Catrin Byström fra Metal Supply Sweden.

Jern- og maskinindustrien er en af Sveriges største brancher. I dag arbejder godt 300.000 personer fordelt på godt 30.000 virksomheder i branchen. Industrien er således ca. dobbelt så stor som den danske jern- og maskinindustri.

- Mange af vores kunder har efterspurgt et netværk målrettet den svenske jern- og maskinindustri, og den udfordring har vi taget op ved at skabe Metal Supply Sweden . Vi har oplevet en stor forhåndsinteresse fortsætter Christin Nilsson og der vil i den kommende tid blive arbejdet intensivt med at øge antallet af medlemmer og modtagere af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrev fra Metal Supply Sverige
I lighed med de andre portaler vil Metal Supply også få sit eget nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil blive skrevet af Christin Nilsson og Catrin Byström.
Christin Nilsson og Catrin Bystrøm

Christin Nilsson og Catrin Bystrøm


Både Christin og Catrin er af svensk oprindelse og mestrer derfor sproget til fulde og nyhedsbrevet vil selvfølgelig være på svensk.

Meld dig til nyhedsbrevet allerede nu. Tilmeld

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille plads til dine annoncer på både portalen og i nyhedsbrevet, så kontakt Catrin Byström på cb@industri-supply.dk /Tlf. 9635 6180 eller Christin Nilsson på cn@industri-supply.dk / Tlf. 9635 6181.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078