23948sdkhjf

Markedsplads giver god reklame

Indrykninger på Industry Supplys brancheportaler er en effektiv kanal til både profilering og salg, fortæller salgs- og marketingkoordinator hos Stenhøj Kompressor.
June Maria Jonassen er salgs- og marketingkoordinator hos Stenhøj Kompressor og med et medlemskab af Industry Supplys brancheportaler har hun blandt andet mulighed for at indrykke annoncer på markedspladsen. Hun bekræfter over for redaktionen, at netop dette fora er et effektivt værktøj i virksomhedens salgsarbejde:

- Når vi får brugte kompressorer ind i huset, lægger vi dem løbende ud på markedspladsen. Og så bruger vi også dette fora til at reklamere for vores aktuelle kampagnetilbud.

Hun fortæller videre, at Stenhøj får mange henvendelser herfra. Også henvendelser,der resulterer i salg.

- Det er desuden rigtig smart, at vi har mulighed for at se, hvor mange, der rent faktisk klikker sig ind på vores annoncer. Det giver os en indikation på, at vores budskab kommer ud til den rigtige målgruppe, supplerer hun.

Et godt tip
Som erfaren bruger kan hun tilmed give et tip videre til andre, der lægger annoncer på markedspladsen:

- Jeg har med tiden lært, at det er godt at tilføje nogle relevante søgeord til annoncen. Det genererer eksempel mere aktivitet, hvis jeg tilføjer ordet Stenhøj, forklarer hun.

God til profilering
Hun må dog indrømme, at opslagene i den senere tid ikke har genereret så meget salg som tidligere, og hun mener det hænger sammen med finanskrisen og den manglende investeringslyst.

- Men aktiviteten på vores annoncer fejler ingenting, så folk lægger stadig mærke til os. Og så kan vi bare håbe på, at folk husker at komme til os, når de igen får flere penge mellem hænderne, siger hun afsluttende.

Stenhøj Kompressor er medlem af Electronic Supply og Metal Supply .

Interesseret i medlemskab?
Få mere information om medlemskab af Industry Supplys brancheportaler her.

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 7228 6970. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078