23948sdkhjf

Unibake ekspanderer i USA

Amerikanske forbrugere spiser dansk wienerbrød som aldrig før og den øgede efterspørgsel får nu Lantmännen Unibake til at etablere sig i Florida.
Amerikanske forbrugere spiser dansk wienerbrød som aldrig før og den øgede efterspørgsel får nu Lantmännen Unibake til at investere i et stort industribageri i Florida.

Unibake etablerer for første gang produktion uden for Europa. Lantmännen Unibake, der har hovedsæde i Horsens, har netop overtaget det familieejede Euro-Bake i Skt. Petersburg i Florida, hvis omsætning ligger på 140 mio. kr. årligt. Bageriet beskæftiger i dag 200 medarbejdere.

Opkøbet sker som et led i en aggressiv vækststrategi, som Unibake har iværksat i løbet af de seneste 10 år. Med investeringer for godt 4 mia. kr. er Unibake nu etableret med 10 virksomheder i Vest- og Østeuropa, Rusland og nu også USA.

Koncernen omsætter for 5,5 mia. kr. og beskæftiger 4500 medarbejdere. Dermed er Unibake den største producent af frostbrødsprodukter i Europa med salg til kunder over hele verden.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094