23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Hatting relancerer Rugflen

Hattings Rugfler er tilbage på markedet efter massiv efterspørgsel fra kunderne - dog i en moderniseret og mere fiberrig udgave.

Hattings Rugfler blev for tre år siden taget ud af sortiment pga. vigende salg. Massiv efterspørgsel fra forbrugerne får nu bageriet til at relancere brødet.

Den nye Rugfler-generation er bagt med surdej, rugmel, rugflager, solsikkekerner, hørfrø og græskarkerner og har dermed et højt indhold af fibre. De indeholder 8 gram kostfibre og 3,5 gram fedt, hvilket også gør brødene velegnet til diabetikere og hjertepatienter.

- Siden vi udmeldte Rugfler fra markedet har vi modtaget en jævn strøm af mails fra forbrugere, der efterlyser produktet. Derfor har vi nu besluttet at relancere Rugfler, men i en mere fiberrig og moderne udgave, fortæller marketingchef fra Hatting, Anja Hansen.

Facts om Rugflen

• 8 % kostfibre

• 3,5 gram fedt

• Fås i poser med syv stk.

• Vejl. Pris 20,95 per pose

• Forhandles i de fleste dagligvarebutikker

Kilde: Hatting

BREAKING
{{ article.headline }}
0.099|