Hattings Rugfler blev for tre år siden taget ud af sortiment pga. vigende salg. Massiv efterspørgsel fra forbrugerne får nu bageriet til at relancere brødet.
Den nye Rugfler-generation er bagt med surdej, rugmel, rugflager, solsikkekerner, hørfrø og græskarkerner og har dermed et højt indhold af fibre. De indeholder 8 gram kostfibre og 3,5 gram fedt, hvilket også gør brødene velegnet til diabetikere og hjertepatienter.
- Siden vi udmeldte Rugfler fra markedet har vi modtaget en jævn strøm af mails fra forbrugere, der efterlyser produktet. Derfor har vi nu besluttet at relancere Rugfler, men i en mere fiberrig og moderne udgave, fortæller marketingchef fra Hatting, Anja Hansen.
Facts om Rugflen• 8 % kostfibre
• 3,5 gram fedt
• Fås i poser med syv stk.
• Vejl. Pris 20,95 per pose
• Forhandles i de fleste dagligvarebutikker