23948sdkhjf

Lundbeck udvider rettigheder på sovemiddel

Lundbeck har opnået rettigheder til at sælge sovemidlet Circadin i Asien, latinamerika, Australien og Tyrkiet.
H. Lundbeck A/S og Neurim Pharmaceuticals Ltd. har i dag offentliggjort, at Lundbeck har opnået udvidede eksklusive rettigheder til at kommercialisere Circadin® i Asien, Latinamerika og andre større markeder som f.eks. Australien og Tyrkiet. Efter indlevering og godkendelse af registreringsansøgning forventer Lundbeck at markedsføre Circadin® på de første markeder uden for Europa i løbet af 2009.

Circadin®, et nyt sovemiddel, blev godkendt af Europa-Kommissionen den 29. juni 2007 med indikation som kortsigtet enkeltstofbehandling af primær søvnløshed karakteriseret ved ringe søvnkvalitet hos patienter på 55 år og derover. Godkendelsen var baseret på kliniske undersøgelser, der viste positive virkninger både på indsovning, søvnkvalitet og, vigtigst af alt, funktion i løbet af dagen samt livskvalitet. Undersøgelserne viste også, at der ikke er nogen tegn
på udvikling af afhængighed.

Lundbeck forventer at lancere Circadin® på omkring 15 europæiske markeder fra og med 1. halvår 2008.

- Circadin® er en unik behandling af dårlig søvn med en ny virkningsmekanisme, som er anderledes end alle andre godkendte lægemidler. Med denne nye aftale er vi nu i stand til at tilbyde dette værdifulde alternativ til traditionelle sovemidler på en række markeder verden over til gavn for de mange patienter, der lider af søvnproblemer, udtaler Lundbecks direktør for kommercielle aktiviteter Stig Løkke Pedersen.


Kilde: Lundbeck

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095