23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Dobbelt så mange ansatte hos Hangal

Efter seks års fremgang er den økologiske fødevareproducent vokset fra 25 til 50 ansatte.

1.500 spegepølsepakker i timen. Så meget kommer der igennem ét af Hangals pakkerum i Haderslev. Og det er bare et lille udsnit af den økologiske fødevareproducents voksende udvalg. Det skriver Jydske Vestkysten.

Tempoet og volumen er i det hele taget skruet i vejret på pålægs-fabrikken, som netop har præsenteret et rekordoverskud på 3,7 mio. kr. før skat - næsten det dobbelte af overskuddet i 2013/14.

Seks års uafbrudt fremgang betyder også, at antallet af ansatte er fordoblet. Hvor der i 2009 var 25 medarbejdere er der nu 50. De 47 er på pålægsfabrikken i Haderslev, men de sidste tre sidder på hovedkontoret i Silkeborg.

- Hvis væksten fortsætter, som vi forventer, kan jeg ikke forestille mig, at vi ikke også får brug for flere hænder i fremtiden, siger medstifter og kommunikationschef Fie Graugaard til JydeksVestkysten.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.141|instance-web04