23948sdkhjf

FH Scandinox ud med historisk topresultat

Virksomheden, der laver procesanlæg til mejeri- og margarineindustrien, slutter året med en flot ordrebeholdning.
FH Scandinox har netop offentliggjort det bedste resultat i virksomhedens historie, både omsætningsmæssigt og resultatmæssigt.

Bruttoresultatet blev på 30,7 mio kr og resultat før skat på 11, 3 mio kr. Salgsdirektør Torben From peger på sine engagerede medarbejdere som en af årsagerne til det fine resultat, men også et højt aktivitetsniveau, med en lang række ordrer til følge, har haft stor betydning for udviklingen.

- Vi har haft en meget stor opgave for Tine Mejeriet i Norge på salg, afvikling og demontage af et par mejerier. Samme type opgave har vi haft hos Altia i Svendborg, hvor vi har solgt og demonteret mere end 250 rustfri tanke på det tidligere Svendborg Vinkompagni. Vi har udvidet produktionen hos Hansens Flødeis og haft løbende vedligeholdelsesopgaver hos Palsgaard A/S, fortæller han til Food Supply.

- Derudover har vi har solgt og monteret et komplet brugt renoveret mozzarella-anlæg til Schreiber Foods i Indien.

Stor ordrebeholdning
Hverken ordreindgang eller aktivitetsniveau ser ud til at drosle ned, selvom julen står for døren. Ordrebeholdningen ligger her med udgangen af året utroligt lunt i svinget.

- Ordrebeholdningen er på 39 mio. kr. Vi har været så heldige at få en ret stor ordre hos Arla Foods på etablering af nyt innovationscenter, som skal monteres i Skejby nord for Århus. Det skal stå færdigt i efteråret 2016, fortæller Torben From og tilføjer:

- Herforuden har vi fået en rigtig spændende opgave hos Kold College i Dalum, hvor vi skal renovere smørkammeret.

På eksportsiden er der netop indløbet ordrer fra Kerry Foods i England og Irland, mens ordrebogen også indeholder to margarineprojekter i Ukraine og Mexico samt en ordre på en stor ventilmatrix til Tine Mejeriet i Norge.

Fremtiden er fin og lovende
Forventningerne til 2016 er derfor særdeles positive, og det nye år skydes i gang med ansættelsen af flere medarbejdere og et helt bestemt omsætningsmål.

- Fremtiden ser rigtig fin og lovende ud. Vi ser med positive øjne for hele 2016, og vil i januar måned søge nye medarbejdere, både til vores projektafdeling men også til vores værksted, fortæller Torben From, der dog ikke vil løfte sløret for, hvilket mål man helt nøjagtigt har sat sig for omsætningen i det nye år.

- Men vi nærmer os nu med hastige skridt en omsætning på et trecifret millionbeløb, siger han.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Millionsalg: Palle Skov Jensen er nu helt uden tilknytning til sin tidligere bøfhuskoncern
Efter to konkurser på under et år - Bronuts sælger ud af alt
Millionær har skabt en ny succes i fødevarebranchen
Carlsberg producerer og sælger fortsat øl i Rusland
Leder af Karolines Køkken giver forklædet videre efter 29 år
De vil revolutionere dansk fødevareproduktion fra en mark i Jylland
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.11