23948sdkhjf

Året der gik: De største hits på Food Supply

Læserne ville ha' pølsenyt, kød, Coca-Cola og en kampklar mejerist
Med mindre læserne falder fuldstændig pladask for en af artiklerne i dagens nyhedsbrev fra Food Supply, kan vi allerede nu fastslå, at der er en klar vinder på listen over de mest læste Food Supply-artikler i 2015.

Med "allerede nu" mener vi "lige om lidt". Her kommer først lige et overblik over de artikler, der ikke nåede helt til tops, men næsten.

Som nummer fem på listen over årets mest læste ligger nyheden om, at Ny restaurantkæde satser stort i hele Danmark . Den er fra januar og handler om, at restaurant- og cateringvirksomheden Cofoco vil åbne en ny, landsdækkende restaurantkæde med navnet Italy. De to første skulle åbne i Søborg og på Amager - og som sagt, så gjort: Begge steder ligger der nu en Italy-restaurant.

På listens fjerdeplads finder vi en artikel fra 31. august: Mejerist dømt for ulovligt is-navn: Jeg kæmper videre . Den handler om Niels Henrik Lindhardt på Aabybro Mejeri, der blev trukket i retten for at have kaldt et af mejeriets populære isprodukter for "Energitæt". Det måtte han ikke for Retten i Hjørring, der idømte ham en bøde på 10.000 kroner for overtrædelse af EU's såkaldte anprisningsregler, men senere blev Niels Henrik Lindhardt pure frikendt i Landsretten - en nyhed, som iøvrigt indtager 41.-pladsen på listen over populære artikler.

Tredjepladsen indtages af noget, der absolut ikke er breaking news, men som tilsyneladende alligevel er voldsomt populært: Coca-Cola. Artiklen Coca-Cola klar med sjov juleemballage fra 4. november var da også ledsaget af en finurlig lille film om, hvordan man binder sløjfe på en Coca-Cola-flaske ...

På en klar andenplads ligger en artikel fra 22. april om, at to tidligere ansatte hos Metro i Glostrup ville åbne et nyt kødmarked med navnet Meat Market Cash & Carry: Tidligere Metro-folk klar med nyt kød-marked . Forretningen åbnede i maj og lever stadig i bedste velgående.

Langt foran alle årets øvrige artikler huserer nyheden om, at pølsefabrikken Langelænder i januar var på udkig efter 20-30 nye medarbejdere. Den hed naturligvis Pølsefabrik søger 20-30 nye medarbejdere . Medvirkende til, at artiklen blev årets mest læste, er, at den er blevet delt over 1.000 gange på Facebook.

Flere artikler, der i årets løb trak en hulens masse læsere:

Danmarks klammeste slagter afsløret
Lige pludselig var der hul igennem til Coops hylder
Hårby Slagtehus konkurs efter "snyderi"
Easyfood-direktør: Vi kan da blive megastore
Tunge indkøbsdrenge imponeret i Aalborg
Selv hans tøj og hans briller er gearet til kaffeeventyr
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Millionsalg: Palle Skov Jensen er nu helt uden tilknytning til sin tidligere bøfhuskoncern
Efter to konkurser på under et år - Bronuts sælger ud af alt
Millionær har skabt en ny succes i fødevarebranchen
Carlsberg producerer og sælger fortsat øl i Rusland
Leder af Karolines Køkken giver forklædet videre efter 29 år
De vil revolutionere dansk fødevareproduktion fra en mark i Jylland
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.207