23948sdkhjf

Landbrugets Storkøb solgt til Nordjysk Andel

Et tæt og tillidsfuldt samarbejde gennem de sidste 5-6 år omkring kornhandel og foderproduktion mellem Landbruget Storkøb A/S i Gistrup ved Aalborg og Nordjysk Andel udmønter sig nu i en markant styrkelse af Nordjysk Andels position i Nordjylland.
Udviklingen i branchen går nu så stærkt, at det kræver store økonomiske muskler at være med på vognen, og for at sikre den positive fremgang i Landbrugets Storkøb A/S har direktør og eneejer Poul Erik Nielsen valgt at sælge sin virksomhed til Nordjysk Andel. Landbrugets Storkøb A/S omsatte i 2007 for 125 mio. kr. og beskæftiger 10 medarbejdere.

- Alt er ved det gamle, selvom vi har købt Landbrugets Storkøb, forsikrer direktør Erik Poulsen, Nordjysk Andel. Dagligdagen og medarbejderne vil være som kunderne er vant til, og Poul Erik Nielsen fortsætter som daglig leder.

- Vi har gennem årene lært Landbrugets Storkøb og Poul Erik Nielsen at kende som ordholdende folk med en velfungerende organisation og en professionel tilgang til tidens udfordringer, fortæller direktør Erik Poulsen fra Nordjysk Andel. Vi har på mange måder den samme kultur og bygger på det samme værdigrundlag, så en sammenlægning af de to virksomheder er en naturlig udvikling af det i forvejen tætte samarbejde.

Ingen ændringer
- Det ligger mig meget på sinde, at Landbrugets Storkøb kan bestå i sin nuværende form, samtidig med at den fortsatte udvikling bliver sikret, siger Poul Erik Nielsen, der i foråret havde 15 års jubilæum som eneejer af Landbrugets Storkøb A/S. Han er netop fyldt 60 år, men har bestemt ikke tænkt sig at trappe ned. Derfor fortsætter han også som daglig leder.

- Landbrugets Storkøbs styrke i industri- og brødkorn falder perfekt i tråd med Nordjysk Andels styrker, som ligger i foderproduktion, og når vi matcher vores fælles ekspertise på gødnings- og planteværnsområdet kan vi ikke undgå at få en stærk position i markedet til gavn for de professionelle nordjyske landmænd, siger direktør Erik Poulsen, Nordjysk Andel, der i dag har 110 medarbejdere og en årlig omsætning på 1,2 mia. kr.

Med den nye placering tæt ved Aalborg bliver dækningen nu komplet med 7 afdelinger i Nordjylland i henholdsvis Vrå, Tårs, Dronninglund, Gøttrup, Haubro, Terndrup og nu Gistrup.

- De to virksomheder matcher hinanden perfekt, og vi glæder os til at præsentere vore fælles kunder for de mange fordele af det nye samarbejde, slutter direktør Erik Poulsen, Nordjysk Andel.

Kilde: Nordjysk Andel

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079