23948sdkhjf

Medicinprofil til Vindmølleindustrien

Jan Hylleberg, der kommer fra en stilling som viceadministrerende direktør i Lægemiddelindustriforeningen (Lif) bliver fra 1. september ny administrerende direktør i Vindmølleindustrien.
- Jan Hylleberg kommer fra en industri, som ligesom energisektoren er stærkt reguleret og hvor en af de helt store udfordringer med at demonstrere, teste og udvikle produkterne på mange måder ligner udfordringen i vindmølleindustrien. Vi har behov for et tæt samarbejde med beslutningstagerne inde på Slotsholmen og ude i kommunerne, så rammerne sikres for, at den danske vindmølleindustri fortsat kan følge med i den globale konkurrence, siger formand for Vindmølleindustrien Peter C. Brun og fortsætter,

- Jan vil skulle fortsætte og udvikle den gode tradition, vi har i Danmark ved at udbygge med vindkraft i tæt forankring med kommunerne og borgerne lokalt. Jeg er sikker på, at vi i Jan Hylleberg har fundet et godt kort, der med sin baggrund vil sikre, at kommunikationen og beslutningerne ude i kommunerne vil ske på et oplyst grundlag, siger Peter C. Brun.

Samtidig understreger Vindmølleindustriens formand Peter C. Brun betydningen af at fortsætte udviklingen og grundlaget for en af Danmarks stærkeste brancheforeninger, der sidste år havde en eksport på 35 mia. kr.

- Medlemmerne i Vindmølleindustriens brancheforening kan glæde sig til at få en dynamisk mand ved roret, som vil fortsætte arbejdet med at styrke hele værdikæden i branchen. Jeg er ikke i tvivl om, at han vil være med til at udvikle brancheforeningen, så vi står endnu stærkere i den globale konkurrence og samtidig profilere industrien frem til klimatopmødet i København til næste år, siger Peter C. Brun.

Jan Hylleberg, der er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet, kommer fra en stilling som viceadministrerende direktør i Lægemiddelindustriforeningen. Han har tidligere arbejdet i Dansk Tandlægeforening og Dansk Arbejdsgiverforening.

Kilde: Vindmølleindustrien

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094