23948sdkhjf

Dansk Sække Import bliver til Bluepack

Emballagevirksomheden Dansk Sække Import på Odense Havn har udvidet produktpaletten. Laminat- og plastfolieprodukter til fødevareindustrien kommer nu i stigende omfang til at supplere hovedartiklen, storsække.
Dansk Sække Import, der er placeret på Odense Havn, bliver 1. september til Bluepack. Navneskiftet omfatter også det svenske datterselskab Säckimporten i Sverige AB.

Navneskiftet markerer samtidig, at et nyt kapitel indledes i Odense-virksomheden, der hidtil primært har været kendt som leverandør af storsække, der er virksomhedens største salgsartikel.

- Hos Bluepack vil vi i fremtiden satse betydeligt på salg af løsninger til vore kunder. Vi sælger ikke blot emballage. Vi sælger individuelle emballageløsninger, der foruden storsække også omfatter laminater og plastfolier, som blandt andet benyttes i fødevare- og petfood-industrien, siger direktør Svend Kæhlershøj.

Forventer øget omsætning
Satsningen på laminat- og plastfolie-koncepter vil ifølge Bluepacks vicedirektør, Poul Strandmark, betyde, at omsætningen i virksomheden øges markant i de kommende år.

I 2008 forventes salget af sække at udgøre cirka 60 procent af Bluepacks samlede omsætning.

- I 2009 forventer vi, at sækkene står for 1/3, mens plastfolie og laminater hver vil udgøre 1/3 af omsætningen. Og vi forventer ikke et faldende salg af sække. Tværtimod, pointerer Poul Strandmark.

Håber på afklaring
Den traditionsrige emballagevirksomhed blev for 25 år siden overtaget af direktør Svend Kæhlershøj og Jørgen Schmidt. De to ejer fortsat virksomheden, som de håber, vil få afklaret sin situation på Odense Havn snarligt.

- Vi har en lejekontrakt på grunden, som løber 21 år endnu. Men vores situation er uafklaret på en havn, der bl.a. er under udvikling på bolig- og kulturområdet. Den udvikling ønsker vi ikke at stå i vejen for.

- Omvendt må vi også sige, at hvis Odense Kommune, som ejer havnen, ønsker et aktivt erhvervsliv, så må man også kunne give os klarhed, så vi kan lægge en investeringsstrategi for vores virksomhed, påpeger Svend Kæhlershøj og Poul Strandmark.

I anledning af navneskiftet afholdes reception hos Bluepack på Havnegade 5-9. Det sker torsdag den 18. september. Her markeres samtidig, at Svend Kæhlershøj og Jørgen Schmidt overtog den fynske emballagevirksomhed for 25 år siden.

Kilde: Bluepack

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082