23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Fynske fødevarefirmaer får løftet pegefinger

Det kniber med fødevarehygiejnen og rengøringen på tre større fynske virksomheder.

Danrice, Ørbæk Mejeri og bryggeriet Vestfyen fik alle besked på at anstrenge sig mere med rengøringen.

Hos Danrice stod det så slemt til, at fødevarekontrollen valgte at stoppe produktionen, da de var på besøg i juli måned. Det skriver Fyens Stiftstidende i dag. Pakningen af pasta foregik under uhygiejniske forhold, og virksomheden blev pålagt at gøre rent, inden produktionen kunne genoptages.

Hos Ørbæk Mejeri blev der konstateret alt for høje kimtal i råmælken inden varmebehandling, og mejeriet blev bedt om at indføre procedurer, der sikrer en forsvarlig fødevarebehandling.

Sidst men ikke mindst var fødevarekontrollen forbi Bryggeriet Vestfyen i Assens. Her konstaterede kontrollen, at rengøringen var mangelfuld og desuden blev der udløst et forbud mod manglende vedligeholdelse.

Kilde: Fyens Stift6stidende

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062