23948sdkhjf

Chokoladeproducent rokker ved traditionerne

Traditionen tro lancerer Sv. Michelsen igen i år en kunstdåse, hvor et maleri af afbildet på dåsens låg. Men indholdet i dåsen byder på helt nye chokolader.
I år har Sv. Michelsen Chokolade betroet den naivistiske kunstner Dorte Marcussen opgaven med udsmykningen af Kunstdåsen. Dorte er autodidakt maler fra Kolding og debuterede i 1989. Hun har siden udstillet på mange censurerede udstillinger, bl. a. Kunstnernes Udstillinger, samt hos talrige gallerier bl. a. Knud Grothe i Charlottenlund og mange kunstforeninger landet over. Dorte har udstillet i Daugavpils i Letland, i Bratislava i Slokvakiet og Münster i Tyskland.

Det originale maleri udstilles, sammen med andre af kunstnerens malerier, hos Sv. Michelsen Chokolade i Illum. Kunstdåserne vil derimod være i handelen fra midt i september og føres i velassorterede chokolade-, og delikatesseforretninger over hele landet.

Indholdet vil nok overraske de fleste, hvilket kan hænge sammen med, at en ny generation har overtaget det 75 år gamle familiefirma, skriver Børsen. Blandt nyhederne vil man da stadig kunne finde det velkendte cognacfyldte stykke med etiketten »Larsen - the cognac of vikings«.

Som altid er Kunstdåserne fortløbende nummererede, og nr. 1 er overbragt Hendes Majestæt Dronning Margrethe, skriver Sv. Michelsen i en pressemeddelelse.

Kilde: Sv. Michelsen Chokolade / Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094