23948sdkhjf

Aller Aqua satser på kraftig vækst

Fiskefodervirksomheden Aller Aqua Group satser på at vokse med 15 procent om året eller gerne mere, hvis en investor støtter op.
- De næste år skal vi både konsolidere og vokse. Væksten skal op og ligge på 15 pct. årligt gennem de næste tre år. Det er en vækst, vi på nuværende tidspunkt har kapacitet til, siger ejer af virksomheden Hans Erik Bylling til Børsen.

I dag producerer Aller Aqua Group 100.000 ton fiskefoder årligt på sine fabrikker i Danmark, Polen og Tyskland. Det er primært foder til ferskvandsfisk og alene i Polen sidder Aller Aqua Group på op mod 50 pct. af det samlede marked for fiskefoder.

Sidste år voksede omsætningen i virksomheden med 25 pct. I år bliver det til noget nær de 15 pct, skønner koncerndirektør Carsten Jørgensen, der står for virksomhedens økonomi.

Virksomheden arbejder desuden hen i mod at finde frem til nye typer af protein til sit fiskefoder, der kan erstatte fiskemel, da denne råvare svinger voldsomt i pris.

- Proteiner på basis af ærter, som vi producerer på det nye fabrik i Tyskland, ser ud til at være et godt alternativ til fiskemel, fortæller Henrik T. Halken, der beskæftiger sig med at udvikle nye områder i virksomheden.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094