23948sdkhjf

Marel investerer millioner i Danmark

I 2017 kan koncernens ansatte i Århus indtage et nymoderniseret domicil.
Siden midten af foråret har håndværkerne været i sving på P.O. Pedersens Vej i det nordlige Århus. Her har Marel, der leverer procesudstyr til fødevareindustrien, valgt at investere op mod 40 mio. kr. i en modernisering af koncernens faciliteter.

- Vi er i den heldige situation, at Marel satser på lokationerne i Danmark. Vores corporate ledelse fandt ud af, at vi ligger godt i forhold til universiteter og den århusianske fødevareklynge, og derfor har de valgt at investere, fortæller administrerende direktør for Marel i Danmark, Henrik Ladefoged.

Han har stået i spidsen for den danske del af koncernen siden 2009, og har dermed også haft en hovedrolle i integrationen af Scanvaegt International, som blev overtaget af Marel i 2006. Det har krævet en del arbejde at forene de to kulturer, og netop derfor har det været vigtigt for Henrik Ladefoged at fortsætte, i de oprindelige bygninger.

- Vi får brug for mere plads til flere dygtige hoveder. Vi kunne selvfølgelig være rykket i noget helt nyt inde på havnen i Århus, men vi valgte at blive liggende her, hvor vi har gode tilkørselsforhold for vores medarbejdere, der kommer både nord- og sydfra, siger Henrik Ladefoged.

Både facade og den indvendige del af bygningerne får den helt store overhaling. For at skabe plads til byggeriet er godt 100 af virksomhedens medarbejdere rykket et stykke ned ad vejen, hvor de sidder i lejede bygninger. Går alt efter planen, vender de tilbage i august 2017.

- Vi optimerer bygningerne, så de passer til 2016. Vi ved, at vi kommer til at arbejde meget mere i projekter, og derfor skal vi have nogle kontormiljøer, der kan facilitere det. Vi får brug for områder, hvor folk kan fordybe sig og områder, hvor folk kan arbejde sammen. Vi flytter transportvejene fra at være lange gange til at være uden på den eksisterende bygning, forklarer Henrik Ladefoged.

Rent kvadratmetermæssigt bliver der ikke tale om den store revolution, men udnyttelsen af de eksisterende kvadratmeter bliver optimeret.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094