23948sdkhjf

Produktnyt: Automationssystem FreeLINE 8645 til IP65 / IP 67

Bürkert Fluid Control Systems har udviklet et automationssystem, der ikke kræver indbygning i skabe. FreeLINEFluid Control Systems 8645 hedder det nye elektro-pneumatiske automationssystem, som alligevel har en høj tæthedsklasse. Dette gør produktions- og procesautomation stadig mere fleksibel i vanskelige omgivelser.
Den nye øsning, der automatiserer komplekse processer og produktionssystemer ved vanskelige opgaver i industri- og procesmiljøer, med en høj beskyttelsesgrad IP65 / IP67 uden styreskab, bliver fortrinsvist brugt i levnedsmiddelindustrien, inden for industrirenseanlæg samt ved vandbehandling og industrirobotter.

FreeLINE er designet til applikationer, der kræver stor fleksibilitet. Elektroniske og pneumatiske moduler kan, baseret på det modulære design, frit kombineres afhængig af kravene, og det kan tilpasses den pågældende applikation. Dette er muligt takket være den nye konfiguration:. Hvor systemet tidligere blev opbygget af elektroniske og pneumatiske blokke, føres trykluften med det nye modulære FreeLINE koncept gennem de elektroniske moduler.

Endvidere er de elektriske indgange integreret i de pneumatiske moduler, og modulerne er standardiseret til alle elektriske signaler. FreeLINE kan styres både via almindelige feltbusprotokoller og via multipol-stik. Ved hjælp af ekstra trykluftforsyningsmoduler, er der nu mulighed for at udvide de eksisterende 32 pilotventiler med 16 pilotventiler. Med fleksible, variable kombinationsmuligheder kan et stort antal systemopgaver løses. De pneumatiske udgange styrer enkelt- eller dobbeltvirkende procesventiler og cylindre med eller uden positionsfeedback. De elektriske ON/OFF signaler fra aktuatorerne tilsluttes via digitale indgange. Sensorer, for eksempel for temperatur og niveau (analogt signal), kan ligeledes tilsluttes via de analoge indgangsmoduler, ligesom de elektriske digitale og analoge udgange også kan styres via systemet.

Tekniske egenskaber:
- Systemstørrelse 16 DI / 16 DO – med mulighed for udvidelse
- Styring via PROFIBUS DP og multipol-stik
- Moduler, der kombinerer pneumatiske og elektriske signaler
- Flow 300 l/min.
- Tæthedsklasse IP65 / IP67

Bürkert Fluid Control Systems har hovedsæde i Ingelfingen/Tyskland og er en af de førende producenter af ventiler, sensorer og reguleringssystemer til væsker og gasser. Produkterne anvendes på mange forskellige områder. Blandt andet i bryggerier og fødevareindustri samt inden for vandbehandling og farmaceutisk industri. Selskabet blev grundlagt i 1946, og beskæftiger i dag mere end 2000 medarbejdere worldwide og har datterselskaber i 35 lande.

Kilde: Bürkert Fluid Control Systems

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063