23948sdkhjf

9.000 fagfolk på FoodPharmaTech08

Nye teknologiske løsninger, faglige foredrag, fremtidsbud og verdens største mejeriudstilling. Det var nogle af de aktiviteter, som knap 9.000 fagfolk fra ind- og udland oplevede gennem tre dage på FoodPharmaTech08.
Da messen sluttede torsdag aften, havde i alt 8.911 gæster lagt vejen forbi de 255 udstillere i MCH Messecenter Herning. Besøgstallet er på niveau med sidste år, hvor FoodPharmaTech blev besøgt af 9.016.

- Kvaliteten blandt de besøgende har været høj, og vores indtryk er, at udstillerne har haft en god messe med mange konkrete henvendelser og faktisk også ordrer. Den ændrede termin fra ulige til lige år er blevet godt modtaget. Nu fortsætter vi udviklingen af FoodPharmaTech, så messen fortsat vil være Nordeuropas vigtigste mødested for fødevare og farmaceutisk industri, udtaler adm. direktør Georg Sørensen.

Mange beslutningstagere på messen
Med finanskrise og ændret termin var FoodPharmaTech 08 imødeset med spænding blandt flere af udstillerne:

- På forhånd havde vi frygtet lidt nedgang, men det har vi slet ikke kunnet mærke. Der har været en god blanding af både nye og eksisterende kunder på vores stand, og vi har solgt både en tank og en pumpe. Det er første gang, det er sket for os i de år, vi har udstillet på FoodPharmaTech, fortæller adm. direktør Christian Hess, Højer Ørbæk A/S.

Også pumpevirksomheden Grundfos A/S melder om mange relevante besøgende gennem de tre messedage:

- FoodPharmaTech 2008 har fuldt ud indfriet vores forventninger. Kvaliteten i de besøgende har været høj, og vi har talt med mange beslutningstagere, udtaler salgsingeniør Mikael Zacho Jensen, Grundfos A/S.

Verdenspremiere på vandtæt tastatur
Den er lavet i helstøbt silikone fra Kina, den er udviklet i Danmark – og det var en vaskeægte verdenspremiere på FoodPharmaTech 08. Et vandtæt tastatur, der tåler både vand og saltsyre.

- Vi har fået godt 100 henvendelser på tastaturet i løbet af messen, og det er over al forventning. Især har mange norske kunder vist interesse for produktet, fortæller Ole Sørensen, opfinder og direktør, GreenMatic i Dragør. Tastaturet henvender sig særligt til hospitaler, tandlæger, mejerier, farmaceutisk produktion og virksomheder, som har brug for høj hygiejne og kraftig rengøring.



FoodPharmaTech finder næste gang sted i dagene 2.-4. november 2010 i MCH Messecenter Herning.

Kilde: Messecenter Herning

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078