23948sdkhjf

Kendt dansk luksuschokolade rykker til Dubai

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Peter Beier er kommet "flyvende fra start" på Palmeøen i Dubai

Den danske chokoladeproducent Peter Beier har åbnet en stand i et nyt kæmpe chokoladeforum i centrum af Dubai.

Salget er kommet "flyvende fra start," lyder det fra Peter Beier, der bl.a. har solgt chokolade for over 100.000 kr. til en enkelt kunde allerede inden den officielle åbning.

Det skriver FødevareWatch.

Bag aftalen står tre bastante herrer, der har netop har åbent et chokolademekka i Dubai kaldet Boutique le Chocolat. Det drejer sig om Dubais emir, De Forenede Arabiske Emiraters premiereminister og sheik Mohammed. Som det eneste nordiske chokolademærke har de valgt Peter Bier til at få en stand i det store chokoladecenter midt på Palmeøen i Dubai.

- For os er det et vindue, næsten som det at ligge i lufthavnen. Det er en trædesten videre ud til hele den region, siger Peter Beier og fortsætter:

- Jeg har gjort mig rigtig mange overvejelser. Jeg har været længe om at sige ja. Men deres seriøsitet har vist sig at være meget grundig. Desuden fik vi en god placering, og nu har det har vist, at vi er det næstbedst sælgende brand.

Peter Beier sælger til Boutique le Chocolat af fabrik, og får derved ikke en højere pris, end til hvilket som helst andet mellemled, tilføjer Peter Beier. Kontakten begyndte for to år siden efter, at nogle repræsentanter havde smagt chokolade fra Peter Beiers butik i Kastrup Lufthavn.

Læs også: Beiers chokolader hårdt ramt af solen

- Det har været en elefantfødsel, for at sige det lige ud. Men det er sindssygt positivt, og der er virkelig grund til optimisme. Man ved selvfølgelig aldrig, hvad fremtiden bringer, men lige nu er vi det næstbedst sælgende brand ud af 24. Lad os sætte hak ved det, siger han til FødevareWatch.

Peter Beier kan ikke på nuværende tidspunkt vurdere, om det får konsekvenser for den danske del af forretningen i udvidelse af produktionsfaciliteter. Men fortæller, at han "har sendt rigtig meget derned," allerede inden, at Boutique le Chocolat har haft officiel åbning. En enkelt kunde har således brugt 100.000 kr. i hans butik.

Peter Beier ser store perspektiver i åbningen, der officielt er 1. oktober.

- Det være at det Boutique le Chocolat kommer til at gentage sig 20 gange i hele den region. Det kan også være, at nogle kontakter mig for at åbne selvstændige butikker, siger Peter Beier.

- Forleden havde jeg besøg af to fra Saudi Arabien, der gerne ville have licens på vores flødeboller. Vi må sige, at der er noget i vores DNA, de virkelig godt kan lide, slutter han.

Ud over 24 chokolademærker, er der eksempelvis en chokoladerestaurant der blandt andet serverer chokoladebrugere og du kan lave din egen chokolade.
Mere om: Peter Beier
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Han har investeret millioner i ny chokoladefabrik

Slagtere fjollede fridagen væk

Nyt kyllingeslagteri er "bestemt ikke" halal

Ugens grin: Arbejdskammerater

Foss klar med 10.000 nye kvadratmeter

Hopballe har en helt særlig underlårsmaskine

Nyhedsbrev

15.024 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Fiskefabrik ramt af brutal vold

Online Avis Arkiv

Ølsnyd: To mænd idømt fængsel og bøder på 118 millioner

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Endnu en ny direktør i Dansk Erhverv

Vaffelbaroner har fart på

Destilleri søger balancen mellem business og bæredygtighed

Økonomisk snusfornuft er påkrævet, hvis man vil stå tilbage, når tsunamien af nye destillerier har lagt sig

Cateringfirma dropper lille køkken

Økologiens paradoks: Må ikke selv fiske tang op af Storebælt

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Aalborg får ny ølfestival

Automatisering må vente

To Øl brygger på store planer for nyindkøbt fabrik

Bryggeriet To Øl har købt enorm fabrik på Sjælland og gør klar til at etablere både et bryggeri og et destilleri ... med mere

Kødfri måltidskasser giver tocifret millionunderskud

Meget mere end to øl

Bryggeriet To Øl vil være mere synligt i Danmark

Det her er de mange muligheders land

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Nu går bagerne, slagterne og fiskehandlerne sammen

Nyt, fynsk ølsamarbejde

55 millioner kødbakker bliver miljøvenlige

Ny sukkerboss i Nakskov

Forsker får pris for udvikling af fødevareprotein

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Topledere ser sorte skyer i horisonten

Danske fødevarer og royale på charmeoffensiv i Sydkorea

Tommel op: Viborg Bryghus flytter

Seminar: Sådan måler man madspild

Bliv klogere på fødevaresikkerhed

Bryghus nyder godt af Liverpools succes

Lolland-Falster vil tiltrække fødevarevirksomheder

Rokkedahl scorer Den Dybe Tallerken

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Ny SNYPER-LTE Graphyte signaltester - analyserer flere netværk samtidig

Mange blæse-applikationer er overdimensionerede og ineffektive

Nyhed hos Brd. Klee: Elesa+Ganter RE.F2 letløbende PU-hjul.

Produktfokus: Svingkraner

Vi holder dine processer kørende

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Modulært ventilsystem til temperaturregulering

RPC Superfos giver Cariocas tuschspande et nyt udseende

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Temperering af chokolade fra Salicath ApS

Indstilling til Danish Retail Award 2019

Vidste du, at EU's største cannabisplantage kommer til at ligge i Danmark?

Nye lovkrav i Polen

Byd velkommen til din nye kollega

Lille luftdyse med stor effekt

Blockchain

Vil du have den bedste kranløsning på markedet? Og skal prisen være den HELT rigtige?

Solar åbner nyt kundecenter i København

PRO-CONSTULT hjælper kunde i gang igen på kun 2 timer

DIAP bliver guldpartner på The Smart Company under hi-messen

Tydeligt overblik over komplekse systemer

Ny pladsbesparende RFID-læser med standardiseret forbindelse til cloud-appl...

Sikringsholdere til dinskinner

Tid til at stoppe wardrobing

Søges...Sælger med teknisk forståelse!

Send til en kollega

0.239