23948sdkhjf

Dansk verdenspremiere populær i udlandet

Salget af GreenMatics vandtætte tastaturer går over al forventning. Herhjemme har interessen efter fagmessen FoodPharmaTech været stor, men også efterspørgsler fra udlandet er begyndt at strømme ind til Dragør-virksomheden.
Det nylancerede tastatur tåler både vand og saltsyre og havde verdenspremiere på FoodPharmaTech i Messecenter Herning den 11.-13. November.

- Jeg fik idéen, da jeg hørte en overlæge i nyhederne fortælle, at den største smittefare på hospitalerne er tastaturer. De er smækfyldte med bakterier – mange flere end på et toiletbræt. Det måtte jeg bare gøre noget ved, og nu har jeg udviklet et vandtæt tastatur, der kan tåle vand, syre og rengøring med spuleapparater, fortæller Ole Sørensen, opfinder og direktør, GreenMatic i Dragør.

Stor udenlandsk interesse
Tastaturet henvender sig særligt til hospitaler, tandlæger, mejerier, farmaceutisk produktion og virksomheder, som har brug for høj hygiejne og kraftig rengøring. Tastaturet, der netop er kommet på gaden, koster 1.500 kroner.

- Vi er nu klar til at sende produktet til Norge, Sverige, Tyskland, Holland og Rusland, så salget går langt over forventning, udtaler direktør Ole Sørensen.

Læs mere om det kliniske tastatur på www.klinisktastatur.dk

Kilde: Greenmatic

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078