23948sdkhjf

Ny topchef hos TriVision

Også bestyrelsesformanden er skiftet ud

Odenseanske TriVision, der leverer kvalitetskontrol til ikke mindst fødevareinsustrien, har udvidet ledelsen med Jesper Bilde som administrerende direktør og Anders Tvegaard som bestyrelsesformand i stedet for Peter Hauge.

De skal være med til at udvikle virksomheden sammen med grundlægger og medejer Ole Knudsen Neckelmann, der nu har titel af kommerciel direktør.  Selskabet har tidligere i år fået tilført kapital og flere ejere for at "understøtte den videre vækstrejse", som virksomheden skriver i en pressemeddelelse.

Jesper Bilde kommer senest fra et direktørjob  perioden 2006-2016 hos Dansensor A/S, der producerer udstyr til fødevareindustrien.

Anders Tvegaard er direktør i Orbicon Informatik der primært leverer software-løsninger til forsyningssektoren.

Billeder og analyser

TriVision udvikler og leverer kamerabaserede løsninger til kvalitetskontrol og produktionsoptimering for kunder inden for fødevare-, emballage- og medtechbranchen.

Løsningerne er opbygget af kameraer, computere og lyskomponenter samt TriVisions egenudviklede software, der tager et eller flere billeder af emner på en produktionslinje. Emnerne analyseres, og de dårlige frasorteres automatisk samtidig med, at systemet opsamler statistisk information om produktionen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094