Gasoline Grill bliver løbet over ende efter fornem hæder

Danish Crown vil også ha' del i æren for superburger

Som omtalt af Food Supply mandag bliver en af verdens bedste burgere serveret af Gasoline Grill i København - i hvert fald er den netop af den amerikanske mediekoncern Bloomberg blevet udpeget til at være blandt klodens 27 bedste.

Og det er noget, som har fået både burgerelskere og Danish Crown på stikkerne.

- Siden offentliggørelsen er vi blevet løbet over ende af kunder og medier og har et salgsniveau svarende til det, vi havde i sommerhøjsæsonen.

- Alene i går – en grå mandag i januar – havde vi udsolgt klokken 14. Generelt sælger vi lige så mange burgere på to en halv time, som vi plejer at gøre på otte timer. Det er selvfølgelig dejligt, men stiller også krav til os om fortsat at kunne levere på høj kvalitet på kortere tid, fortæller indehaver Klaus Wittrup, der åbnede Gasoline Grill i en tidligere tankstation sidste år.

- Verdensklasse
Hans succes er guf for Danish Crown, som i en pressemeddelelse bruger kåringen til at fastslå, at Bloomberg-listen har sat en tyk streg under, at "dansk oksekød fra Danish Crown Beef vitterlig er i verdensklasse".

Kødet i Gasoline Grills burgerbøffer kommer nemlig fra nøje udvalgte udskæringer fra økologisk kødkvæg leveret af Danish Crowns datterselskab Friland, skriver koncernen.

Læs også: Burgeren fejrer 40 års jubilæum i Danmark

Allerede inden Gasoline Grill serverede den første burger, tog ejerne Danish Crown Beef med på råd om, hvilke udskæringer af oksekød der giver den optimale smag i en burger.

- Jeg havde et møde med dem i København og anbefalede dem at bruge hakket oksekød, der udelukkende består af en særlig udskæring med en meget fin fedtmarmorering og derfor masser af smag. I fællesskab fandt vi så ud af, at de gerne ville have det fra økologisk kødkvæg, så det har vi leveret til dem siden åbningen, fortæller Lars Skovbo Østergård fra Danish Crown Beefs foodserviceafdeling.

Overrumplet
Hos Gasoline Grill er Klaus Wittrup temmelig overrumplet over succesen.

- Da vi åbnede for et halvt år siden, regnede jeg med, at vi skulle lave et godt produkt, der ville gøre os berømte i Danmark. Men at få international berømmelse så hurtigt havde jeg ikke forventet, konstaterer Klaus Wittrup, der kun serverer fire forskellige slags burgere.

- Det hænger sammen med, at en god burger en simpel burger, som er saftig, har masser af smag og kan spises med en hånd uden at falde fra hinanden, fastslår burgermanden, der forstår at stege, mens panden er varm:

Inden for en overskuelig fremtid håber han således på at åbne endnu en burgerbar baseret på samme koncept som Gasoline Grill.
Mere om: Burger


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ghana kan blive guf for danske fødevarer

KMC overraskede sig selv med rekordresultat

Ølrester bliver nu lavet til kiks på Møn

Bryghuset og Bisca er gået sammen om at udnytte restproduktet mask fra ølproduktionen til kiks

Danish Crown etablerer sig i Afrika

Datterselskabet Ess-Food har købt aktiemajoriteten i en sydafrikansk foodservicevirksomhed

Tican dropper ny aflønning

Nyt, stort kartoffelpakkeri på Lammefjorden

Nyhedsbrev

Byggevirksomhed har succes med at bygge udenom

Ny produktion giver 40 jobs hos Rynkeby

Tican i Thisted ramt af strejke

Madspild skader industriens image

Ny undersøgelse viser, at forbrugerne gerne ser industrien tage mere ansvar for at begrænse madspild

1

Medaljeregn til danske oste

Fredericia bliver procesindustriens hovedstad

Salmonella fundet i Skare-kød

Strejke lammer Danish Crown i Horsens

Klassisk chokoladeproducent er i fremgang

Efter strejke: Lufthavnens madarbejdere får rettigheder tilbage

Smækker med døren for Just Eat: Vi kan ikke overleve

Det lukkede Metro får stadfæstet sin bøde

Ny filetfabrik vil give Danmark friskere fisk

Royal Norden Seafood satser mest på rødspætter

Orkla sælger K-Salat til Stryhns

Bodylabs proteinsucces er sat til salg

Medie: Arla er oplagt som køber af producenten af kosttilskud og berigede fødevarer

Studerende har lavet en kødportal

Mælkepulver efter alle robotkunstens regler

Hundested-virksomhed har satset benhårdt på automation

Industribageruddannelse flot fra start

ISS sætter sig tungt på soldatermad

Årets restaurantchef: Intet uden mit team

Ny cateringdirektør på plads hos Løgismose Meyers

S: Danmark skal kæmpe for nedre EU-grænse for selskabsskat

Bornholm afslører: Ny madfestival til sommer

Roskilde får stort fødevarecenter

Aalborgensisk kulturgrund får madmarked

HKScan skuffer i tredje kvartal

Billund-firma flytter og udvider

Chefprofil skifter: Fra Lars Løkke til Danish Crown

Ærgerlig bager: Derfor kom der metal i vores kiks

Få virksomheder hopper på bonusordninger for flygtninge

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kontrollerer du også skrabe-hastigheden, når der renses rør?

Palletering fra Qumec

Stil skarpt på morgendagens forretning

Gulvelementer til beskyttelse af større arealer

Prysmian krankabler med kort leveringstid fra Synflex A/S

Single-Use-membranventil med autoklaverbar, manuel aktuator

GMV Roadshow

Mere oppetid og højere personsikkerhed med ny solid-state-switch

Dansk Halbyggeri opfører ny logistik- og lagerbygning for FK Distribution

AVN Hydraulik på Ajour 2017

Bygmesteren udvider fødevareproduktion for OK Snacks

Vi er stolte over at have leveret denne 25 meter lange Erikkila monokranbane til Simatek Bulk System

Service af alle kompressorer og alt i efterbehandling...

Lejer til robotapplikationer fra Nomo

Video præsentation af ARCA vægskab serie fra Fibox

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Populær Letvægtstransportør Shifta

Palletanke for sikker transport og opbevaring af kemiske væsker og fødevarer

Den tjekkede APB løsning for den moderne CSR virksomhed

Lad ikke overtryk ødelægge din ydeevne!

Temaaften hos Scandrums A/S

Afslut dit Lagafors rengøringssystem med slangerulle og slange

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S København

Ny generation Twinpumpe fra Verder A/S - Wangen

KTS og KTX kontrastsensorer: Et godt øje til kontrast og farver

Send til en kollega

0.263