Gasoline Grill bliver løbet over ende efter fornem hæder

Danish Crown vil også ha' del i æren for superburger

Som omtalt af Food Supply mandag bliver en af verdens bedste burgere serveret af Gasoline Grill i København - i hvert fald er den netop af den amerikanske mediekoncern Bloomberg blevet udpeget til at være blandt klodens 27 bedste.

Og det er noget, som har fået både burgerelskere og Danish Crown på stikkerne.

- Siden offentliggørelsen er vi blevet løbet over ende af kunder og medier og har et salgsniveau svarende til det, vi havde i sommerhøjsæsonen.

- Alene i går – en grå mandag i januar – havde vi udsolgt klokken 14. Generelt sælger vi lige så mange burgere på to en halv time, som vi plejer at gøre på otte timer. Det er selvfølgelig dejligt, men stiller også krav til os om fortsat at kunne levere på høj kvalitet på kortere tid, fortæller indehaver Klaus Wittrup, der åbnede Gasoline Grill i en tidligere tankstation sidste år.

- Verdensklasse
Hans succes er guf for Danish Crown, som i en pressemeddelelse bruger kåringen til at fastslå, at Bloomberg-listen har sat en tyk streg under, at "dansk oksekød fra Danish Crown Beef vitterlig er i verdensklasse".

Kødet i Gasoline Grills burgerbøffer kommer nemlig fra nøje udvalgte udskæringer fra økologisk kødkvæg leveret af Danish Crowns datterselskab Friland, skriver koncernen.

Allerede inden Gasoline Grill serverede den første burger, tog ejerne Danish Crown Beef med på råd om, hvilke udskæringer af oksekød der giver den optimale smag i en burger.

- Jeg havde et møde med dem i København og anbefalede dem at bruge hakket oksekød, der udelukkende består af en særlig udskæring med en meget fin fedtmarmorering og derfor masser af smag. I fællesskab fandt vi så ud af, at de gerne ville have det fra økologisk kødkvæg, så det har vi leveret til dem siden åbningen, fortæller Lars Skovbo Østergård fra Danish Crown Beefs foodserviceafdeling.

Overrumplet
Hos Gasoline Grill er Klaus Wittrup temmelig overrumplet over succesen.

- Da vi åbnede for et halvt år siden, regnede jeg med, at vi skulle lave et godt produkt, der ville gøre os berømte i Danmark. Men at få international berømmelse så hurtigt havde jeg ikke forventet, konstaterer Klaus Wittrup, der kun serverer fire forskellige slags burgere.

- Det hænger sammen med, at en god burger en simpel burger, som er saftig, har masser af smag og kan spises med en hånd uden at falde fra hinanden, fastslår burgermanden, der forstår at stege, mens panden er varm:

Inden for en overskuelig fremtid håber han således på at åbne endnu en burgerbar baseret på samme koncept som Gasoline Grill.
Mere om: Burger


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Fiskefabrik skal have ny direktør

Henrik Mikkelsen er fortid hos Sæby Fiske-Industri

Danish Crown og Tulip vil under samme tag

Trump - nu også som vingummi

Indisk minister deltager i fødevaretopmøde i København

Fødevareminister kræver redegørelse om forurenede æg

Københavnsk madfestival ruller sig ud

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Dansk Supermarked i storoffensiv

To store fødevare-spillere i nyt samarbejde

Fooducer og FødevareDanmark går sammen om at give fødevarevirksomheder flere fordele

Forbrugernes hjerter banker for velfærdsgrise

Klumme: Svindel med fødevarer er kommet for at blive - og Danmark bliver også ramt

Tangproducenter slår sig sammen

Sønderjyder klar med verdens første svanemærkede burgerpapir

Kyllingeslagteri skærer ned på økologien

Ny topchef hos Arctic Group

Flere penge i kartoffelmel

Odense Street Food klar til at åbne

Arla tilbagekalder 37.800 bøtter skyr

Pænt Carlsberg-overskud trods skuffende salg i Østeuropa

Mere øko i institutioner: Forkæmperne ruster nu op til kommunalvalg i hele Danmark

Peter Larsen Kaffe satte miljø-aftryk på Smukfest

Smæk for millioner: Kraftig stigning i sliksnyd

Danske fødevarer rykker længere ud i verden

Lagkagehuset henter direktør hos biograf-gigant

Endnu en Bülow på vej som fødevareproducent

20 ton forurenede æg fra udlandet solgt i Danmark

Street food-festival rammer København

Tænk siger: Mærker på mælk forvirrer forbrugerne

Erhvervsmedie skriver: Svinenedturen kan have ramt bunden

Efter folketingsnæse: Løkke fjerner fiskeriet fra minister

Kantineseminar: Sådan laver man mad til mange

Bilka og Føtex trækker risotto tilbage

Naturli Foods tilbagekalder Økologisk Smørbar

1

Ny øldåse skal forny svenske øldåser

Æggeskandale kan føre til aflivning af millioner af høns

Coop åbner butik med snacks

Se alle Medlemmernes egne nyheder

55 udstillere venter på Dansk Rengøringsmesse 2017

Design dit eget elkabinet hos Spelsberg på hi-messen i Herning

Ekstra gevinst ved direkte salg af virksomhedens erhvervskøretøjer

Hvordan er elprisen egentlig sammensat?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Universallim med mange anvendelser.

R&D styrker afdelingen i Aalborg

Investering i den førerløse truck (AGV) WEASEL blev afskrevet på få måneder

Investering i den førerløse truck (AGV) WEASEL blev afskrevet på få måneder

Konference: Det frie Energimarked 2017

Konference: Det frie Energimarked 2017

Konference: Det frie Energimarked 2017

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

75 IT-folk søger nye kolleger

Ny Line Vac med gevind fra Exair

Sådan går du i gang med automation

Kapselpåsætter fra Trepak International AB

Vi giver dig svar på de 3 sikkerhedsudfordringer, der møder industrien

Lær at bruge Inventors Tube and Piping modul - deltag på kursus d. 18. & 19...

Se alle de økonomisk fordele ved central vakuum

25 speakere på plads - og mange flere på vej

Efterårets messer er allerede i gang – er du?

Send til en kollega

0.242