Gasoline Grill bliver løbet over ende efter fornem hæder

Danish Crown vil også ha' del i æren for superburger

Som omtalt af Food Supply mandag bliver en af verdens bedste burgere serveret af Gasoline Grill i København - i hvert fald er den netop af den amerikanske mediekoncern Bloomberg blevet udpeget til at være blandt klodens 27 bedste.

Og det er noget, som har fået både burgerelskere og Danish Crown på stikkerne.

- Siden offentliggørelsen er vi blevet løbet over ende af kunder og medier og har et salgsniveau svarende til det, vi havde i sommerhøjsæsonen.

- Alene i går – en grå mandag i januar – havde vi udsolgt klokken 14. Generelt sælger vi lige så mange burgere på to en halv time, som vi plejer at gøre på otte timer. Det er selvfølgelig dejligt, men stiller også krav til os om fortsat at kunne levere på høj kvalitet på kortere tid, fortæller indehaver Klaus Wittrup, der åbnede Gasoline Grill i en tidligere tankstation sidste år.

- Verdensklasse
Hans succes er guf for Danish Crown, som i en pressemeddelelse bruger kåringen til at fastslå, at Bloomberg-listen har sat en tyk streg under, at "dansk oksekød fra Danish Crown Beef vitterlig er i verdensklasse".

Kødet i Gasoline Grills burgerbøffer kommer nemlig fra nøje udvalgte udskæringer fra økologisk kødkvæg leveret af Danish Crowns datterselskab Friland, skriver koncernen.

Læs også: Burgeren fejrer 40 års jubilæum i Danmark

Allerede inden Gasoline Grill serverede den første burger, tog ejerne Danish Crown Beef med på råd om, hvilke udskæringer af oksekød der giver den optimale smag i en burger.

- Jeg havde et møde med dem i København og anbefalede dem at bruge hakket oksekød, der udelukkende består af en særlig udskæring med en meget fin fedtmarmorering og derfor masser af smag. I fællesskab fandt vi så ud af, at de gerne ville have det fra økologisk kødkvæg, så det har vi leveret til dem siden åbningen, fortæller Lars Skovbo Østergård fra Danish Crown Beefs foodserviceafdeling.

Overrumplet
Hos Gasoline Grill er Klaus Wittrup temmelig overrumplet over succesen.

- Da vi åbnede for et halvt år siden, regnede jeg med, at vi skulle lave et godt produkt, der ville gøre os berømte i Danmark. Men at få international berømmelse så hurtigt havde jeg ikke forventet, konstaterer Klaus Wittrup, der kun serverer fire forskellige slags burgere.

- Det hænger sammen med, at en god burger en simpel burger, som er saftig, har masser af smag og kan spises med en hånd uden at falde fra hinanden, fastslår burgermanden, der forstår at stege, mens panden er varm:

Inden for en overskuelig fremtid håber han således på at åbne endnu en burgerbar baseret på samme koncept som Gasoline Grill.
Mere om: Burger


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Smækker med døren for Just Eat: Vi kan ikke overleve

Klassisk chokoladeproducent er i fremgang

Det lukkede Metro får stadfæstet sin bøde

Efter strejke: Lufthavnens madarbejdere får rettigheder tilbage

Orkla sælger K-Salat til Stryhns

Mælkepulver efter alle robotkunstens regler

Hundested-virksomhed har satset benhårdt på automation

Nyhedsbrev

Studerende har lavet en kødportal

Ny filetfabrik vil give Danmark friskere fisk

Royal Norden Seafood satser mest på rødspætter

Industribageruddannelse flot fra start

Luft driller Højer Pølser

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

DLG flytter hovedkontoret fra København til Fredericia

Bodylabs proteinsucces er sat til salg

Medie: Arla er oplagt som køber af producenten af kosttilskud og berigede fødevarer

Blodbad på vej: Mille bygger ny fabrik

Regner med at fordoble omsætningen i 2018

Håndværksbager med stordriftsfordele

Foodpeople: Man kan godt kalde sig en håndværksbager, selv om man omsætter for over 100 millioner kroner om året

Pakkerobotter står højt på ønskelisten

Ny kæmpetørrer tager over i Thyborøn

Bornholmsk chips-eventyr tager fart

McDonald's klar med kødfri burger

- Det her er simpelthen fødevarernes bungy jump

At spise melorme er både skræmmende og megafedt, mener nye producenter i Aalborg

Aalborgensiske insektfolk er tæt på det store gennembrud

Crickster klar med ovnkapacitet til 1.400 larveglas om dagen

BC Catering fordobler lager

Andesalg satte rekord

Her laver de ost til tre millioner pizzaer hver eneste dag

Det samme personale kunne pludselig producere tre gange så meget

ISS sætter sig tungt på soldatermad

Årets restaurantchef: Intet uden mit team

Ny cateringdirektør på plads hos Løgismose Meyers

S: Danmark skal kæmpe for nedre EU-grænse for selskabsskat

Roskilde får stort fødevarecenter

Bornholm afslører: Ny madfestival til sommer

Aalborgensisk kulturgrund får madmarked

HKScan skuffer i tredje kvartal

Billund-firma flytter og udvider

Chefprofil skifter: Fra Lars Løkke til Danish Crown

Ærgerlig bager: Derfor kom der metal i vores kiks

Få virksomheder hopper på bonusordninger for flygtninge

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RS Components har nu PSoC 6 Bluetooth LE-udviklingssæt fra Cypress

Preeflow-familien vokser med ny mikrodispenser

Morgenmøde om fødevareudvikling

Erhvervslejemål fra kr. 400/m²

AVN Hydraulik på Ajour 2017

Q-System kåret til Gazelle virksomhed 2017

Digitalisering fører til øget konkurrence

Del din eksportviden med andre kollegaer fra Vandbranchen

Opnå økonomiske fordele og mere tilfredse kunder

Miniature gear fra ZF Danmark

Prisstærke plastspande til fødevarer

AxFlow fører stort set alt i Filtre, Riste og UV systemer

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Gazelle virksomhed

Fuldstændig fyldninglinjer fra Trepak International AB

ALPMA osteriudstyr

E-bog: Vejledning til limning af kompositmaterialer

AVN Hydraulik på Ajour 2017

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kranservice: se hvorfor Muehlhan vælger Fyns Kran Udstyr

Denico Food Ingredients på Fi Europe 2017 fra den 28-30 November

Temadag omkring ”Grønne” krom(VI) frie overflader på aluminium

Kapselpåsætter fra Trepak International AB

Væskefiltrering – med effektivitet og dokumentation i fokus

Lær at genbruge dine konstruktioner - deltag på Inventor iLogic – Produktko...

Send til en kollega

0.251