23948sdkhjf

Avis: Sukkerhandel afsluttes med rabat

Det længe ventede salg af Danisco Sugar til tyske Nordzucker ventes at falde endeligt på plads i dag eller imorgen, men til en helt anden pris end den først aftalte
Det erfarer Børsen fra kilder tæt på processen, skriver avisen i dag. Ifølge kilderne vil det tyske Bundeskartellamt give grønt lys for handlen enten i dag eller imorgen.

Det tyder dog på, at Danisco må give rabat på sin sukkerforretning og dermed ikke får de 6,2 mia. kr., som virksomheden og Nordzucker blev enige om 15. juli sidste år. De to parter skal til eller har allerede været i gang med at finde en ny pris, erfarer Børsen.

Ifølge kilder kan Danisco blive nødt til at give Nordzucker en rabat i omegnen af en halv mia. kr. som følge af, at Anklam ikke bliver en del af handlen. Fabrikken ligger i et område af Tyskland, hvor Nordzucker i forvejen er dominerende, og Bundeskartellamt vil derfor ikke godkende Anklam-delen i den samlede handel.

De tyske konkurrencemyndigheder vil kræve et frasalg eller en lukning af Anklam for at give grønt lys, erfarer dagbladet Børsen.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078