23948sdkhjf

Avis: Revisor tager forbehold for Emmerys-regnskab

Café- og delikatessekæden Emmerys er kommet ud af 2008 med en negativ egenkapital og en gæld på 9,3 mio. kr. Revisionen tager sine forbehold.
I 2008 realiserede Emmerys en nettoomsætning på 96,5 mio. kr., hvilket genererede et overskud på 300.000 kr. Selskabet skriver selv at resultatet for 2008 anses for at være tilfredsstillende "henset til lavkonjunkturen i samfundet", skriver Jyllands-Posten.

Holdingselskabet bag hovedselskabet, Per Brun Holding A/S har tabt mere en halvdelen af selskabskapitalen i 2008, supplerer avisen.

Begge selskaber er kommet ud af året med en negativ egenkapital og samtidig har begge gældsforpligtelser på henholdsvis 9,3 mio. kr. og 14,1 mio. kr., hvoraf en betydelig del forfalder inden for et år.

Revisionen udtrykker over for JyllandsPosten forbehold over for regnskabet i form af den millionværdi, som ledelsen har fastsat for selskabernes lejerettigheder samt grunde og bygninger.

Af regnskaberne fra Emmerys ApS og Per Brun Holding A/S fremgår det, at ledelsen "agter at reetablere selskabskapitalen via overskudsgivende drift." Samtidig skriver ledelsen, at den i 2009 forventer "et svagt stigende aktivitetsniveau og uændret dækningsgrad."

Kilde: Jyllnads-Posten

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079