23948sdkhjf

Kunderne har stadig tillid til SuperBest

Selvom en række sjællandske butikker fredag blev afsløret i at ommærke gammelt kød, holdt forbrugerne sig ikke tilbage, da SuperBest søndag annoncerede med hakket kød til ti kroner.
Af frygt for at brænde inde med flere tons hakket oksekød valgte flere SuperBest-butikker at nedsætte prisen i weekenden.

- Jeg frygtede, vi brændte inde med det hakkede kød, men vi solgte halvanden tons, siger Carsten Rørbæk, der driver tre SuperBest-butikker, som alle figurerer på listen med svindel.

SuperBest-direktør Frank Sørensen understreger over for Nordvestnyt.dk, at alle kædens fri købmænd har det skidt med svindlen:

- Vi har valgt at have slagterafdelinger i de fleste af vores butikker med specialister, der har ansvaret for, alt foregår rigtigt. Slagtermestrene refererer til købmanden, men han eller hun kan ikke kende alle regler og love. Og hverken de eller vi har haft grund til mistanke, hverken vores interne eller fødevareregionens uanmeldte kontroller har givet anledning til bemærkninger, understreger han.

Kilde: Nordvestnyt.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125