23948sdkhjf

Kødskandalen koster hos SuperBest

Supermarkedskæden SuperBest oplever i disse dage et voldsomt dyk i kødslaget. Skandalen vurderes nu til at koste kæden 100 mio. kr. i mistet indtjening.
SuperBest har allerede mistet 20% af omsætningen på kødvarer,og supermarkedskæden vurderer nu, at nedgangen ikke er slut endnu. Man venter at tabe mere end 100 mio. kr. i indtjening på kødskandalen, hvilket svarer til en tredjedel af kædens samlede overskud i det seneste regnskabsår.

- Hele kæden betaler en høj pris for, at slagtere i 11 af 220 butikker har omgået reglerne. Der er tale om utilgivelige fejl, som koster omsætning og indtjening hos alle købmænd, siger Frank Sørensen, kædens adm. direktør til EpN.

Kød udgør 17 pct. af omsætningen på 14,5 mia. kr. hos SuperBest, der sælger kødprodukter for 2,5 mia. kr. Men det er ikke kun kød-salget, der er hårdt ramt i øjeblikket. Hele miseren har medført færre kunder i butikkerne, hvilket også har fået en negativ effekt på salget af de øvrige varer.

SuperBest satser nu hårdt på at vinde kundernes tillid tilbage. Reglerne er skærpet, og der er vedtaget et kvalitetsprogram, som er skrappere end lovgivningen.

Kilde: EpN

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094