23948sdkhjf

SuperBest ført bag lyset

SuperBest har siden 2007 solgt over 100.000 flasker Amarone-vin, der har været fortyndet med billig fransk bordvin. Den internationale svindelsag ryster den danske dagligvarekæde.
Det er B.T., der i dag afslører den internationale vinsvindel, som tilfældigvis er gået ud over SuperBest, der har solgt de forfalskede flasker til en pris på op til 149 kroner flasken. Svindelen blev opdaget i september i Italien ved en større politioperation, skriver avisen. SuperBests vinimportør, Gobi Vin, har pudset en advokat på leverandøren.

- Jeg er rystet. Dette er det værste, som jeg har oplevet i hele mit faglige liv. Vi er meget kede af, hvis vi har ført kunder bag lyset. Svindel med vin, hvor man hælder billig vin på flaskerne er desværre alment kendt i branchen. Man finder vin, der minder om smagen i den dyre vin. Men jeg har selv smagt på vinen og ikke opdaget det, siger direktør Peter Sick til B.T.

Han har foreløbigt sendt 30.000 flasker af mærket Castello Venezi Amarone retur. Og kædens direktør Frank Sørensen tilbyder at betale de uheldige kunder pengene tilbage.

B.T. har informeret Fødevarestyrelsen om svindelsagen, der nu vil undersøge andre butikker for fupvin.

Kilde: B.T.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078