23948sdkhjf

Carlsberg samler UK-produktion i Northampton

Carlsberg UK effektiviserer produktionen og udvider bryggeriet i Northampton til ét af de mest effektive i verden.
Investeringen vil øge den årlige kapacitet fra 4,5 til 6 millioner hektoliter og dækker dermed overførslen af produktionen af pilsner fra bryggeriet i Leeds. I november i fjor blev det annonceret, at dette bryggeri lukker i 2011.

Chefen for Group Supply Chain, Senior Vice President Kasper Madsen, siger:

- Beslutningen er en del af Carlsberg Groups produktionsstrategi for Nord- og Vesteuropa, der går ud på at samle produktionen på færre steder for at optimere produktionsstrukturen. Når udvidelsen er færdig, er vi overbevist om, at bryggeriet i Northampton vil være et af de mest effektive i verden.

Udvidelsen af bryggeriet i Northampton begynder i 2010 og vil være afsluttet i 2011.

- Investeringen er udtryk for Carlsberg Group’s betydelige engagement i Carlsberg UK, og den vil spille en nøglerolle med hensyn til at sikre, at vi fortsætter som en stærk og stabil spiller på det udfordrende britiske marked, siger Dr. Isaac Sheps, CEO, Carlsberg UK.

Også efter lukningen af bryggeriet i Leeds er det Carlsberg UK’s hensigt at brygge Tetly’s i Storbritannien, og hvis den rigtige partner kan findes i Yorkshire, vil det være den klare præference, lyder en meddelelse fra selskabet..

Kilde: Carlsberg Group

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078